Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
go imas pickbox aktivirano?Pickbox има содржини легално, а на Kodi имаш се пиратско нелегално
Не. а најверојатно нема ни да го активирам откако ќе заврши бесплатново на Макс тв. Додека за симнување и гледање пиратско нема казни во државава не ми треба ова.go imas pickbox aktivirano?
Sent from my ZTE Blade L2 using Tapatalk
Ако мислиш на Pickboxna koj broj se naoga? I dali si na komfort?
Па исклучи ги инфоканалите од менито. Инфо канали, сител и еден куп други безвезни канали со години ги немам видено.Епа добро е да се среди а не вртам по програмите после 7 канали Инфо канал за Макс Балкан пакет, вртам пак после 10-20 канали инфо канал за ТВ-тека, па вртам канали пак инфо канал за Tring...
na komfort izgleda samo aj javise na 122 I prasaj dali moze da go aktiviras?Јас ги рестартирав и двата ресивера и пак не се појави Pickbox. Иначе на 3Макс Старт сум.
Абе ќе биде бесплатно еден месец, од 1-ви најверојатно кај сите ќе го има Pickboxna komfort izgleda samo aj javise na 122 I prasaj dali moze da go aktiviras?
IMA horror filmcina?Абе ќе биде бесплатно еден месец, од 1-ви најверојатно кај сите ќе го има Pickbox
Преплатата ќе е 299 денари месечно по истекот на беплатното, па кој сака ќе се претлати.
Jaс имам Comfort и мене ми го имаше Pickbox, си изгледав филмче бесплатноaли сликата е доста лоша за разлика од HBO OD каде квалитетот на сликата е како рипувано HD
Да ги пофалам Макс ТВ за новиве канали и за тоа што ме послушаа и си го средија инфо каналот.
Е, јас еднаш им реков и одма ме послушаа.
Шала на страна, нека продолжат вака со нови иновации и мислам дека ќе имаат поголем број на корисници (секако, задоволни).![]()
Кој би плаќал Pickbox кога сега има Kodi?
Да али претежно филмовите се малку постари. Повеќе се потрудиле да има подобар избор на серии PickboxIMA horror filmcina?