MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Pickbox има содржини легално, а на Kodi имаш се пиратско нелегално

go imas pickbox aktivirano?

Sent from my ZTE Blade L2 using Tapatalk
Не. а најверојатно нема ни да го активирам откако ќе заврши бесплатново на Макс тв. Додека за симнување и гледање пиратско нема казни во државава не ми треба ова.

Епа добро е да се среди а не вртам по програмите после 7 канали Инфо канал за Макс Балкан пакет, вртам пак после 10-20 канали инфо канал за ТВ-тека, па вртам канали пак инфо канал за Tring...
Па исклучи ги инфоканалите од менито. Инфо канали, сител и еден куп други безвезни канали со години ги немам видено.

Јас ги рестартирав и двата ресивера и пак не се појави Pickbox. Иначе на 3Макс Старт сум.

na komfort izgleda samo aj javise na 122 I prasaj dali moze da go aktiviras?

Абе ќе биде бесплатно еден месец, од 1-ви најверојатно кај сите ќе го има Pickbox

Преплатата ќе е 299 денари месечно по истекот на беплатното, па кој сака ќе се претлати.

Jaс имам Comfort и мене ми го имаше Pickbox, си изгледав филмче бесплатно :) aли сликата е доста лоша за разлика од HBO OD каде квалитетот на сликата е како рипувано HD

Последно уредено:
Абе ќе биде бесплатно еден месец, од 1-ви најверојатно кај сите ќе го има Pickbox

Преплатата ќе е 299 денари месечно по истекот на беплатното, па кој сака ќе се претлати.

Jaс имам Comfort и мене ми го имаше Pickbox, си изгледав филмче бесплатно :) aли сликата е доста лоша за разлика од HBO OD каде квалитетот на сликата е како рипувано HD
IMA horror filmcina? :)

Туку гледам не ги пишува како регистрирани кај Авму овие М1 каналиве.

Да ги пофалам Макс ТВ за новиве канали и за тоа што ме послушаа и си го средија инфо каналот.

Е, јас еднаш им реков и одма ме послушаа. :P
Шала на страна, нека продолжат вака со нови иновации и мислам дека ќе имаат поголем број на корисници (секако, задоволни). :)

Кој би плаќал Pickbox кога сега има Kodi?

Што ке ти се филмски канали кога имаш Коди?????????????????????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom