maci напиша:
jas imam Max ADSL no ne sum zadovolna. Internetot nonstop se prekinuva, ama koga ima ima stvarno brzo. Skoro sekoj mesec nemam po 1 den. Inace mislam deka internetot on on net za n isto ne cini.
Супер е адслот во споредба со другиве, факт е дека МТ можат да понудат најквалитетен интернет во земјава.
Секако заради бекбоуните што ги имаат, а и заради инфраструктурата
Е сеа што паѓаат ДНС серверите(во последно време почесто), паѓаат, јеби га, али мамлазите што работат таму, што треба да ја средат работата се....:pop:
а техничка подршка е мајко мила, кога ке се јавам на 080012345 и ке ми се јави некој/а со залак бурек во устата ми се плаче
појма немаат од ништо, ама баш ништо, ми иде да рипнам од 14ти
А за оннет? мамата :pishtoldz
Ова со вифиво ке падне ко кула од карти, абе вифи не е заебанција, ај со копиљаци моеш да си играш играчки. Ама ај вака, некој сериозен бизнисмен ке купи картичка од вифито на оннет, му треба итно нет!
Кој користел вифито на оннет знае, нема итно, застаната некоја гугутка на нодот во центар и хаос. Башка што не нудат никаква подршка за инсталација, не може секој да се заебава со усб вифи уредче, башка што стабилност е :pop:
Не за џабе МОЛ става/ше гридови кај клиентите/корисниците со dlink Апиња мислам!
Си играат и тие курташак, ајде бре некој серизен ИСП да се појави, макар и од странство иако немаме добро искуство со странци :se_ molam