Matrix - дали постои?

• Креатор на темата Креатор на темата OffLine
  • Време на започнување Време на започнување

Дали теоријата на matrix можи да е вистинита

• Вкупно гласачи
    313
Ima nesto sto ne kontrolira... Mozda ne e covek... Mozda se parite... Ima nekoj ili nesto sto gi pravi site oviee problemi sto gi imame za da nemame vreme da otkrieme sto e i kako e... Moe mislenje e toa neznam vie sto mislite... I baska retko koj go svatil filmot matrix... Mn retko.. Vie si mislite deka e prost ama gledajte gi site 4 dela (so se crtaniot Ani Matrix) i toa gledajte gi po nekolku pati pa ke vidite kako pojasno ke vi stanuva....

Ima nesto sto ne kontrolira... Mozda ne e covek... Mozda se parite... Ima nekoj ili nesto sto gi pravi site oviee problemi sto gi imame za da nemame vreme da otkrieme sto e i kako e... Moe mislenje e toa neznam vie sto mislite... I baska retko koj go svatil filmot matrix... Mn retko.. Vie si mislite deka e prost ama gledajte gi site 4 dela (so se crtaniot Ani Matrix) i toa gledajte gi po nekolku pati pa ke vidite kako pojasno ke vi stanuva....

Сум ги гледал филмовите и сум ги сватил. МОЖЕ постои нешто слично на матрикс, но толку исфантазирано како во фимот нема шанси тоа е сепак само филм и една бујна фантазија, секоја чест на креаторот на филмот кој на свој начин го прикажал светот. Сите ние имаме свои филозофии за светот, некои помалку, некои повеќе сложени, меѓутоа јас мислам дека не треба многу да се замараме за тоа туку едноставо да се концентрираме на вистински проблеми !

matrix филм како филм неверојатна фантазија но дали можи да е вистина.
како филм е одличен но за овој свет дава некоја интересна теорија за вистината. некој да не контролира па можи оти да не. ме интересира шо мислат другите.

ne e vistina toa vo filmot e imaginacijata na nekoj covek i samo prezentirana nisto poveke

Според мене можи да постои нешто како матрис ама не до дотлку како што е прикажано во филмот...претеризам е то,али некоја поблага верзија можеби постои...:raz:

Ние и живееме во некако Матрикс кој неможе да се објасни од нас обичните смртници. Интересен е принципот на матрикс и ми заличува на една филозофија што ја учев во средно али не ми текнува од кој филозоф беше тоа.
А да ја објасниш филозофијата, зошто јас сум страшно заинтересиран за Матрикс философиите.
mnogu gleda filmovi toj sto ja otvatra temata
Изгледа ти многу се замараш со други глупости, па ги изоставаш философиите на животот.

забегано преидиотско размислување:pos2::tv::drk:

матриx сигурно ке има ако продолжи техниката да се развива со ова брзина бидете сигурни

pa fali 4kata i ke bide dobro
ama zavrsi i taka srekno si ziveeja

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom