Матичен гинеколог

Значи вака :)
Дали ќе можи некоја препорака за гинеколог во Битола (ајде да речам некој добар... ) а да не е д-р Таше од Плодност :)
фала однапред :)

Да ти кажам искрено, многу мои другарки, па и јас го направивме истото- деменк во Плодност е приватно и ни изгледа скапо, па ќе одиме на матичен кај други гинеколози (три другарки сме). Испадна едната имаше вонматерична бременост која нејзиниот матичен не ја ни регистрира како бременост - и другарка ми после силно трпнење и откажување на ногата (по што не знаеше дека е бремена)-итно замина во Плодност и мораше да претрпи операција.
Втората другарка има полицистични јајници- одеше цели два месеци кај матичната која ја праќаше на илјада испитувања демек да и ја даде точната терапија за да забремени и на крај и даде ДИАНЕ- што се за контрацепција- другарка ми ќе испукаше од нервоза (фала Богу, после два месеци решетарење по лаборатории)- на крај отиде кај Таше и даде апчиња да добие, и ја следеше овулацијата и уште истиот месец забремени! Јас... мислам и да не одам кај матичната... знам дирекно кај треба- без да чекам и да се нервирам ;)
--- надополнето: 29 декември 2013 во 19:10 ---
Умниот човек учи од туѓите грешки, не чека да направи свои...

Значи вака :)
Дали ќе можи некоја препорака за гинеколог во Битола (ајде да речам некој добар... ) а да не е д-р Таше од Плодност :)
фала однапред :)

Зошто не Таше?
баш имам добри работи слушано...

ми треба солиден доктор што нема премногу пациенти и закажувања за х недели... во Скопје[DOUBLEPOST=1397933642][/DOUBLEPOST]
Јас одам кај Д-р. Стамболиев во поликлиника МВР, Скопје.
Лекарот е цар.
Строго го препорачувам

Има премногу пациенти?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom