Мастурбација

• Креатор на темата Креатор на темата streets_of_dublin
  • Време на започнување Време на започнување

Kolku mozete da izdrzite bez da masturbirate?

• Вкупно гласачи
    400

premnogu go sakam seksot uzivam vo nego...no koa neam so kogo..moram.....taka da....
ako ne go napravat toa me boli glava napnat sum....nervozen,,,,,posle toa se e poubavo...poopusteno..porelax.....obicno nasabajle i navecer,,no ako mi se svie nekoja misla slika gletka ako se vozbudam..ne ostavam taka odma se fakam za rabota.....

premnogu go sakam seksot uzivam vo nego...no koa neam so kogo..moram.....taka da....
ako ne go napravat toa me boli glava napnat sum....nervozen,,,,,posle toa se e poubavo...poopusteno..porelax.....obicno nasabajle i navecer,,no ako mi se svie nekoja misla slika gletka ako se vozbudam..ne ostavam taka odma se fakam za rabota.....
Јесте дека сексот те опута етс етс... Али според мене не треба да се меша секс и мастурбација :) И во двете се празниш али целта е различна. И да обично оние што имаат врска/брак не дркаат како кога не би имале ништо, али сепак од време на време си се празнат, развиваат фантазии, си се надоградуваат сами себе и така. Се си има своја цел. Со едното вежбаш, учиш, сексуално се развиваш, а во другото веќе го применуваш.

Јесте дека сексот те опута етс етс... Али според мене не треба да се меша секс и мастурбација :) И во двете се празниш али целта е различна. И да обично оние што имаат врска/брак не дркаат како кога не би имале ништо, али сепак од време на време си се празнат, развиваат фантазии, си се надоградуваат сами себе и така. Се си има своја цел. Со едното вежбаш, учиш, сексуално се развиваш, а во другото веќе го применуваш.

не треба да се меша секс и мастурбација
да да секако дека не е исто..самиот допир на друга раа друго тело итн итн...но кога се нема секс а душа си бара...па зашто да трпи ..
така да боље нешто отколку ништо

Redovno masturbiram, bez razlika dali toj den sum imal seks ili ne... Ova mi e posebno zadovolstvo, a najvozbudlivo mi e vo zensko drustvo, zaedno, kako predigra ;)

мастурбацијата е ствар шо секој човек треба да си ужива при практикувањето, сам или во друштво.
убава работа е.

Зависи некогаш редовно а редовното е секој ден и секако треба да имаш место и време еве моментално на одмор само 1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom