Машко-женски односи - комплицирани или не?

• Креатор на темата Креатор на темата scary
  • Време на започнување Време на започнување
А се е само за тебе, тебе да не те натажи, тебе да ти биде погодено..? Затоа си со неа? Затоа што можеби нема некоја друга надвор да те тафри толку многу како неа и да де трпи?
Не мислиш дека е тоа малку, ако не и малку повеќе себично од твоја страна? А што со неа, што со нејзините чувства..?

Мислам дека политиката твоја не води никаде, али ти си знаеш.
За жал себичен сум по малце и гледам само за себе. Тоа изгледа ни е наследно бидејки и татко ми и дедо ми беа такви.
Сепак јас гледам колку толку и на неа да ја угодам. На пример не сум како другиве мажјаци што секојдневно се караат со своите девојки па ги тепаат , ги вараат...... и што уште не. Кај мене тоа го нема. Сепак знае она понекогаш вака да ме изнервира со нејзините постапки.
За тоа сум делумно и јас крив бидејки нарочно најдов девојка со ниско IQ за да не ми прави проблеми покасно и за да имам поголем удел во одлуките кои ги носиме заедно.

Ех, знаев дека некој ќе се фати за тоа, али ризик јак.. :D
Скоро иста Нора. Само нели, не и гласот :D

така ти се чини за некого комплицирани претставуваат доаѓањето одма до секс за друг како да ја направи среќна и задоволна за трет како тој да е само главен и по негово да биде и така натаму да не објаснувам.Секој различно го толкува терминот комплицирано бидејќи секој има различни очекувања

па понекогаш тие различни очекувања знаат да го искомплицираат тој однос

Компликации настануваат поради немање заедничко размислување или јас тоа би го нарекол интерференција(бранова особина) е сега истата може да биде конструктивна што е случај каде имаме разбирање и хармонија па така двата брана се соединуваат и стануваат еден бран поголем и помоќен и обратно кога нема разбор имаме деструктивна интерференција каде што брановите неизбежно се анихилираат бидејќи нели се out of sync:)

па понекогаш тие различни очекувања знаат да го искомплицираат тој однос

епа затоа како што реков комплицирани се за оној комплициран кој комплицираните односи ги нарекува комплицирани

епа затоа како што реков комплицирани се за оној комплициран кој комплицираните односи ги нарекува комплицирани

а како да ги нарекува ?

За жал себичен сум по малце и гледам само за себе. Тоа изгледа ни е наследно бидејки и татко ми и дедо ми беа такви.
Сепак јас гледам колку толку и на неа да ја угодам. На пример не сум како другиве мажјаци што секојдневно се караат со своите девојки па ги тепаат , ги вараат...... и што уште не. Кај мене тоа го нема. Сепак знае она понекогаш вака да ме изнервира со нејзините постапки.
За тоа сум делумно и јас крив бидејки нарочно најдов девојка со ниско IQ за да не ми прави проблеми покасно и за да имам поголем удел во одлуките кои ги носиме заедно.
Tебе ти е потребнa девојка со ниско IQ за да се осеќаш како маж и да имаш поголем удел во одлуките? Што не ќе прочитам.. :facepalm:

Tебе ти е потребнa девојка со ниско IQ за да се осеќаш како маж и да имаш поголем удел во одлуките? Што не ќе прочитам.. :facepalm:
Зар постои некој со пониско IQ од неговото?Дечково или трола или многу е глуп,секој пост му е критички насочен кон неговата девојка,што може да не доведе до заклучок дека истата е имагинарна.

Е не ќе имам некоја што ке ми се прави паметна и што ке ми го загорчава животот на секој можен чекор.
--- надополнето: 2 јули 2013 во 11:01 ---
Зар постои некој со пониско IQ од неговото?Дечково или трола или многу е глуп,секој пост му е критички насочен кон неговата девојка,што може да не доведе до заклучок дека истата е имагинарна.
Има пониско IQ и од моето. Еве по твоите глупости што ги постира пред малце можам да заклучам дека ти си тој :)

Има пониско IQ и од моето. Еве по твоите глупости што ги постира пред малце можам да заклучам дека ти си тој :)[/quote]

Јас заклучив врз основа на факти,секој може да го види тоа од твоите постови,но бидејќи ти заклучи од еден мој пост за моето IQ,можам да ти кажам браво,ти си експерт другар.Добронамерен совет,ако не тролаш,биди коректен кон девојката без разлика каква е и раскини со неа,не е во ред на форум да ја навредуваш,и таа ќе најде некој кој ја заслужува,а ти барај некоја која повеќе ти одговара,која ќе те прави среќен и ќе има ГОЛЕМ IQ.
П.С.Обрати се во МЕНСА или кај Никола Тодоров,само кај нив има луѓе со висок коефициент на интелегенција.

odgovorot e ovde - pogledajte :pos:

Simple.
Ako se sakame, se sakame till we, ne e bitno, mnogu se sakame.
Ako sme friends, friends sme.
Ako se mrazime, donot wanna see u again.

Nego ima nekoi se mesaat. Primer, oni se friends, a ovoj inside mnogu ja saka.
Ili nekoj vika deka se mrazi, a ustvari se saka.
I bas tuka e the key.
Ako ne bea ovie kompliciranite, nemase da znaeme deka sme ednostavni i deka komplicirani ne se za nas :-)
Ili obratno :-)

То бе Џеси , скини ги
Ништо не е комплицирано док девојка не се преобрази у Васко Ефтоф : )
Реално или Барселолно : ))) hhh Реално девојчиња поише се замараф сс ситнице за кои мушки дик ги боли
и ете ти куршлус, компликација у боју, плаву

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom