Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
После филмов се шишам скоро цело време вака ко бојка со исклучок малку пократка горе.
Од кој филм е ова?После филмов се шишам скоро цело време вака ко бојка со исклучок малку пократка горе.
И? Паѓаат женски на ваква фризура?^^
Инаку мојата моментално изгледа вака...
![]()
![]()
Од UndisputedОд кој филм е ова?
--- надополнето: 5 мај 2013 во 19:43 ---
И? Паѓаат женски на ваква фризура?
После филмов се шишам скоро цело време вака ко бојка со исклучок малку пократка горе.
Ja se sisam kako tretata ama ja nosim spustena i na strana.Еве одлични фризури за оваа есен
Од која јас веќе носам една фризура од овие тукаПрегледај го приврзокот 70980Прегледај го приврзокот 70981Прегледај го приврзокот 70982Прегледај го приврзокот 70983Прегледај го приврзокот 70984Прегледај го приврзокот 70985
Еве ја мојата фризураOd frizuri za masko priznavam samo vakva a moze i use pokratka. Netreba posebno odrzavanje ne trebaat gluposti od tipot: lakovi, gelovi i vosoci... A baska zgodna rabota vednas se susi.
Прегледај го приврзокот 101672
Nepotrebna obvrska mi e frizura. A za denesnava moda za frizuri nemam komentar se nosat na glava osven frizura.Еве ја мојата фризура
Стварно неможам да ги сфатам денешниве машки фризури............, се шишаат како петел, ја бричат едната страна од главата, а од другата им е долга коса.... свашта.......![]()