Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Ова ми искача,хаха.
:D
10400036_792329117474609_4222362793371355752_n.jpg

ви реков погоре никој не може да контролира кој како вика
а и вие не сте подобри во тој аспект на секоја игра Албанците ги пцуете и сега ?
а не реков ништо за тоше само кажувам колку со правда и колку селектирано се собират докази па после мислете му ја зошто протестират албанциве и сошто излегуват на улица да ја барат правдата
ЗОШТО СУДСКИ НЕ БИЛО КАКО ШТО ТРЕБА ! тоа се причините погоре тоа е[DOUBLEPOST=1404906384][/DOUBLEPOST]
1.Никој не може да ве контролира што викате ? Јас знам дека само у џунгла не можеш да контролираш животно што вика и рика.
2. Не почитувате верски одбележја на друга вера. Палите цркви ( не ми реплицирајте и вие палите џамии, не проаѓа тоа кај мене).
3. Не почитувате ниедна институција во оваа држава.
4. Сеуште се шлепате за комуналии и струја ( мораме ние да ги плаќаме за вас, демек сте биле сиромашни).
5. Мора да дозволиме да се ограбуваат пошти и тие пари да завршат како пензија за УЧК, затоа што би било голем преседан да ви се дадат пензии. Инаку пензии за УЧК има и тоа од пари од тие пошти што се ограбуваат секој месец. Тајно, за да не знае македонскиот народ.
6. Ги мрзите и убивате матичниот народ во оваа земја, МАКЕДОНЕЦОТ !
7. Вадите органи ( и во Африка и Азија имало страшни војни, но никаде не се вадени органи ).
Дали сега се осеќаш како амеба ? Дали сега сваќаш зашто јас и ти сме различни ? Затоа што јас сум човек а ти монструм... еве негирај ме и кажи што твојата заедница ( или што и да е ) придонела за оваа држава. Едно нешто ми кажи и замолчи ме.

Трет ден по ред на фејсбук ми се појавуваат вести од алмакос,и ми ја покажува нивната страна како "допаднато",иако никогаш не сум ги допаднал.
Трет ден по ред ги "оддопаднувам",и пак ми се наметнуваат.Дали има некој сличен проблем?
Не е до тебе тоа, имаат платено на Facebook за да ти се рекламираат. Инсталирај си AdBlock за браусерот и не би требало да ги имаш.

А пак као демек ако ви се изнесеа сите факти и докази вие ќе седневте, ќе прочувте и ќе поверувавте и ќе цветаа ружи!!!! Вие и се да ви се презентира пак ќе идете со ваква реторика: "Ние не го признаваме славо-мачедонскиот суд кои само осудува невини Аљбанци, Аљбанците се жртви на каурите, не се спроведува правдата како што треба, не го признаваме овој држава, Србите со нивните служби се криви итн.итн".

Па како да се спроведува кога вие почнавте од секој девијантен случај базиран на различни националности од двете страни да му дадете политички предзнак? Вие бевте зачетокот во тоа. Завршете го тоа сеа. Убиецот нема религија и нација. Каде ви се сега медиумите со тие надписи?

ке почекаме во стразбур да се суди па ако е така ние албанците ке излеземе и како што мава по судовите ке маваме по обвинетите !

Нови протести во Куманово но сега најавени и мирни мењаат тактика...

ке почекаме во стразбур да се суди па ако е така ние албанците ке излеземе и како што мава по судовите ке маваме по обвинетите !
Кој Стразбур бе? Осудени се на ДО-ЖИ-ВОТ-НА РО-БИ-ЈА. Ни Стразбур ни Свети Стразбур не може да ги извлече. КРАЈ !
Кој го ебе и Стразбур и вас.
У оваа земја важи само еден суд.

Нема да излезете од проста причина што тогаш никој нема да ви плати за тоа. Напротив, ќе ви платат да не излегувате.

Дај им уште малце време....

Нема ништо да има у Куманово се уште се помалку од нас ке рикаат само ко говеда...[DOUBLEPOST=1404908920][/DOUBLEPOST]Само да напоменам и оваа е психолошки притисок покажуваат сила и дека се единствени и спремни за се што за жал не може да се каже за нашата страна....

Интересно е како пријавуваат мислења кои содржат hate speech кои ги решила колешката а на протести извикуваат (поддржуваат такви протести, сеедно) убиј каура, Тоше педер, палат македонски знамиња.. No genius has ever lived without the touch of madness па тешко ни е да ја разбереме контрадикторноста на припаднициве на нобеловскава раса.

Неможам никако да го најдам постот во кој вели ние Нобелови награди имаме и сме европски народ, а вие еден Горан Пандев го имате. Може ли некој да го најде да го овековечам? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom