Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Која корист Франција има од ова? Што сака да постигне?
Прво немири, па после се друго.
Шпекулации (кои држат вода) има дека тајна структура оперираше на теренов и обучуваше паравоена формација.

Кој ја избриша темата
уапсени македонци зошто протестираат

? ? ?
Таман да пишав на дечкото што беше напишал дека тој го поставил клипот на јутуб и имал други како полицајци тепаат некој ја избриша темата и не му ни видов никот на корисникот ?

Кој збори за семејствата на загинатите БРЕ !

Човек без мозок ебате !

Оди реши го што дремеш на форум и јадеш кикирики???
Да серете први сте мајку му стара,а на дела нигде ве нема.

Јас бев денес на блокади ти кај беше?

Кој ја избриша темата
уапсени македонци зошто протестираат

? ? ?
Таман да пишав на дечкото што беше напишал дека тој го поставил клипот на јутуб и имал други како полицајци тепаат некој ја избриша темата и не му ни видов никот на корисникот ?
Темата е споена никот му е
~~KASAP~~

Барем ќе пробаме да се одбраниме, а вака ќе бидеме егзекутирани без можност за одбрана....
Види,јас израснав во Бутел и никогаш ништо лошо не ми се случило.Точно, Албанците донекаде самите си се виновни за лошиот глас што ги бие. Мораме да сватиме дека постојат запалени глави кои не размислуваат тревезно како кај нас, така и кај нив. бесот не заслепува и не прави неразумни. сакаш да кажеш дека ќе бидеме егзекутирани. од кого? се дур не се дознае вистината ти целиш во анонимен непријател. зарем толку брзо го заборавивте убиството во Гостивар кога полицаец уби две момчиња? тоа резултираше со немири но не и со крвна одмазда како што сите очекуваа! зарем тоа не ви беше доволен доказ дека не можете истите карактеристики да им ги препишете една цела нација? сакаш да ми кажеш дека ти лично си подготвен да убиеш некого без причина жена, дете или маж само поради тоа што се Албанци? размисли, не верувам дека си толку свиреп.

Еве уште еден прдеж. Успеаја да ви имплантираат таква логичка конструкција и резонирање, што секогаш кога Македонец ќе биде убиен/натепан тоа мора да го сторил Албанец, и обратно. Еј ум, ум.
За разлика од вас ние не носиме ножеви и палки во училишта/работа , не верувам дека македонец би го сторил тоа освен ако не се докаже ...

Види,јас израснав во Бутел и никогаш ништо лошо не ми се случило.Точно, Албанците донекаде самите си се виновни за лошиот глас што ги бие. Мораме да сватиме дека постојат запалени глави кои не размислуваат тревезно како кај нас, така и кај нив. бесот не заслепува и не прави неразумни. сакаш да кажеш дека ќе бидеме егзекутирани. од кого? се дур не се дознае вистината ти целиш во анонимен непријател. зарем толку брзо го заборавивте убиството во Гостивар кога полицаец уби две момчиња? тоа резултираше со немири но не и со крвна одмазда како што сите очекуваа! зарем тоа не ви беше доволен доказ дека не можете истите карактеристики да им ги препишете една цела нација? сакаш да ми кажеш дека ти лично си подготвен да убиеш некого без причина жена, дете или маж само поради тоа што се Албанци? размисли, не верувам дека си толку свиреп.

Ај се кладиме нема да може да те разбере.

Што кур ќе ми е јас да си ја знам историјата. Тоа ќе ја поправи мојата „нереализираност“? Ебати историјата ако си дудук.

Не беше ти стариот добар Пикасо, пратен на доолг одмор од форумов?. Имај образ и повлечи се од дискусијава знаеме дека си начитан, образован и мудар се во едно врвот на остроумноста џоа лисец.

Slusajte ja ovaa izjava.

Koga bese ubien Albanec vo Gostivar ( potvrdeno od Makedonec ), vie tuka imavte SVADBA ! Ova sto se sluci ( moze da bide delo od Albancive ama ima mnogu sansi da se Makedonci ).

Nie Albancive ne se kaeme za nisto ;) Ke umreme ako e vo potreba, ne se krieme na forum, da pisuvame 100 strani, i da ne izleze nikoj nisto. Vie tuka imate VLAST, kako da ne IMATE !!

Многу ми е жал за децава и нивните фамилии :place: Чуствувам и сакам да дадам некоја подршка и помош, ама како??? Да ги вратам неможам :place: :place:

За разлика од вас ние не носиме ножеви и палки во училишта/работа , не верувам дека македонец би го сторил тоа освен ако не се докаже ...

Добро бре будало генерализирачка, кој тоа НАС и ВАС! Само будали како тебе имаат потреба од партикуларна идентификација на човечкиот род.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom