Marko Nastic @ Club HARD ROCK - 04.03.2011

Член од
12 ноември 2010
Мислења
43
Поени од реакции
19
SUN PRODUCTION со задоволство го најавува настапот на најдобриот дј во Источна Европа и миленикот на скопската публика:

MARKO NASTIC со специјален 3 часовен сет...

www.djmarkonastic.com

Добредојдовте во светот на Марко Nastic, еден од водечките DJ-и во овој дел на Европа. Во проблематичната Србија во 90-тите години, Марко и неговите пријатели ја изградија една од најпознатите клубски сцени во Источна Европа, онаа која инспирира многу писатели на Mixmag, The Face, DJ и NME да пишуваат и да оддаваат признанија. Така преку електронската музика и прослава на животот дадоа отпор на мрачните сили на политичкото лудило.

Петок 04 Март 2011
Старт 23:30
КЛУБ ХАРД РОК
Влез 200 денари

Член од
26 декември 2009
Мислења
264
Поени од реакции
194
Алал да ни е све најдобри диџеи доаѓаат кај нас. Иаме најбоља клупска сцена у Источна Европа :kesa:

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Овај ко беше во Прилеп, колку само не ме бендиса, то е чудо некое...
Сеа и една случка да кажам. Дури се местеше, нешто проблеми му се појавија, и песнава што свиреше ја стави на лооп 4 бита, и само се повторуваја тие 2 мин...и едно време едно пичлеме ми вика ( дури се повторува 4 ве бита): - ЛЕЛЕ БРАТ СЛУШАЈ ГО ШО РАБОТИИИИИИ!!!! А пред то клабер ми се прај нешто...
Ко му ја опнав една однопачки по тил :)
Муабетов ми е, е толку се разбира нашиве од музика, битно му е името да знај како да се фали кај бил, и толку...

G

Gray Foxx

Гостин
Добар е бркот бе. Ама на Флудер наш може за тестисите да му се фанит. :eek:jea::shok:

Член од
18 февруари 2010
Мислења
96
Поени од реакции
66
Настич е :zver: , го имам слушано неколку пати и никогаш не разочарал секогаш добра журка и плус има уникатен стил на музиче :eek:jea:

Член од
18 февруари 2011
Мислења
24
Поени од реакции
5
Не можеш да речеш дека не е добар DJ само за 2 мин што ти било тапа поради техничка грешка, ако воопшто не ти се свиѓа неговата музика тоа е веќе друг муабет. Во Сектор секогаш правел добра атмосфера без разлика со кој од нашиве DJ-и пуштал музика...затоа едвај чекам!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.881
Поени од реакции
11.597
Марко Настич е најдобар диџеј на балканов и пошироко...

Член од
26 декември 2009
Мислења
264
Поени од реакции
194
Нема сомневања дека е грешка, кога беше у Куманово јас бев....срање...:kesa:
Куманово 2009 у Версај беше добро,а летоска у Касапски катастрофа, али не беше он крив тапа озвучење.

--- надополнето ---

Во Сектор секогаш правел добра атмосфера без разлика со кој од нашиве DJ-и пуштал музика...затоа едвај чекам!
Последниот пат у Сектор ми беше ептен тиња

?

..........

Гостин
Lele мајко прв сум.....:vozbud: како ќе ми дојде после долго време.......

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Не можеш да речеш дека не е добар DJ само за 2 мин што ти било тапа поради техничка грешка, ако воопшто не ти се свиѓа неговата музика тоа е веќе друг муабет. Во Сектор секогаш правел добра атмосфера без разлика со кој од нашиве DJ-и пуштал музика...затоа едвај чекам!
Не реков јас за тие 2 минути. Реков дека општо сетот ич не ми се бендиса...

Kajgana Shop

На врв Bottom