Dark Angel
Unfaithfull to life...
- Член од
- 14 јули 2006
- Мислења
- 1.081
- Поени од реакции
- 6
TpH_Bo_OkO напиша:Абе шо е работата пола Битола „Менде” што ги крстат?!?
A na Marijanti svaka i cast, od tie pari ona i na drugi pomaga, se snaoga zenata...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
TpH_Bo_OkO напиша:Абе шо е работата пола Битола „Менде” што ги крстат?!?
TaZZ(BoomBoy) напиша:Милица од Баница-Струмички Синоним!!!
и тоа у Хилтон хотел (контејнер)

се наполнила пари старава, а еве ке ви кажам јас поопширно (гледам дека погоре моите сограѓани
спомнале ама многу на кратко) за легендите од струмичко - Назарето и Цеца од Баница, аууу неможам да ги смислам, па кога ке ја видам Назарето у 19ката, седи и си пие сокче, а пита по сите, и ако не и дадеш те плука (буквално, ама и буквално еднаш ја клоцнав
), а овој Цеца (педерчина) ке застане и ке почне да пее песни од српските певаљки, ке се собере народ околу него и сите му дават пари, се импресионираат на неговите глупости ... тоа е, секаде има вакви :/

Prvo ti praj zaebancija posle ti gi zema parinata

Daj bon!!!:pos2: ЗАКОН ЕЈ :pos2:Имам слушнато дека опцула некој грчки поп кој место денари и дал евра :-D
закон,алал да и е.ко си мојт...А бе си седиме со девојчето на кафе и доаѓа едно од циганчињата шо просат низ градов и ми вика: Дај бате 10денара,види колку убава девојка имаш,ко Касандра е,ко Росалинда иста..... Сум се газел од смеење samoubistvo
ваљда истиот циган бил.