Маријанти - најбогатиот питач во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
TpH_Bo_OkO напиша:
Абе шо е работата пола Битола „Менде” што ги крстат?!?
:pos:

A na Marijanti svaka i cast, od tie pari ona i na drugi pomaga, se snaoga zenata...

TaZZ(BoomBoy) напиша:
Милица од Баница-Струмички Синоним!!!

Хе хе хе. Аман па и ти. Изгоре таа ного од дамна :vozbud: и тоа у Хилтон хотел (контејнер)

Greska si veke ne e MILICA saa hit se CECA pedero i NAZARETO

А бе си седиме со девојчето на кафе и доаѓа едно од циганчињата шо просат низ градов и ми вика: Дај бате 10денара,види колку убава девојка имаш,ко Касандра е,ко Росалинда иста..... Сум се газел од смеење samoubistvo

Ејјј немав слушнато досега за вакво нешто еј :D се наполнила пари старава, а еве ке ви кажам јас поопширно (гледам дека погоре моите сограѓани :) спомнале ама многу на кратко) за легендите од струмичко - Назарето и Цеца од Баница, аууу неможам да ги смислам, па кога ке ја видам Назарето у 19ката, седи и си пие сокче, а пита по сите, и ако не и дадеш те плука (буквално, ама и буквално еднаш ја клоцнав :D), а овој Цеца (педерчина) ке застане и ке почне да пее песни од српските певаљки, ке се собере народ околу него и сите му дават пари, се импресионираат на неговите глупости ... тоа е, секаде има вакви :/

Првпат слушам за бабава ама свака и част !! Мислам ако ги купила тие 2 стана од просење е ѕвер нема што . Во Скопје има една баба исто ама по автобуси проси , ако не и дадеш те пљука или колне , а неможеш да не и дадеш зш кај ќе бегаш у автобус ? :):)

Ima eden vo prilep Beljata go vikaat.E toj e car:)Prvo ti praj zaebancija posle ti gi zema parinata:)
Primer:-Belo aj reci slon!!!
-Slon!
-E daj sea bon!:):)
i kako da ne mu dajs:)
A na edna tipka i vika: Lele belo ko Toblerone si :)Daj bon!!!

Имам слушнато дека опцула некој грчки поп кој место денари и дал евра :-D

лелее....првапат слушам за ова:pos:закон,алал да и е.ко си мојт...

Marijanti e zakon, edinstvena pitacka koja ja nemam oterano u k***c. za nea sekogas se naoga po nekoj bon. a za drugite pitaci niz bitola se ima slucvano da gi vidam kako se kockaat so pitanite pari, a so e najtragicno veruvale ili ne edna dnevnica im e najmalku 1000 denari.

А бе си седиме со девојчето на кафе и доаѓа едно од циганчињата шо просат низ градов и ми вика: Дај бате 10денара,види колку убава девојка имаш,ко Касандра е,ко Росалинда иста..... Сум се газел од смеење samoubistvo
:pos: ваљда истиот циган бил.
инаку секој чест за женава. ако е до толку колку што зборите адвансд у питањето кажете и нека отвори школа!

Ех бе Маријанти, легенда си. Ама да не ја заборајме Шемса личната, сите битолчани ја знат, на сите му е другарка

Дај 5 денари личнааааа.
Немам бе Шемса.
Ќе те пљукнам.
:pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom