Марија Шерифовиќ јавно го почеша меѓуножјето

• Креатор на темата Креатор на темата drama187
  • Време на започнување Време на започнување
Кој к*р ако се почешала мамето, еве и јас се почешав сега па ајде отворете и за мене тема. Ме здоболе за неа ако знам дека се почешала, многу корисната информација, без неа животот немаше да ми има смисла ќе станев ЕМО и ќе сечев вени хоризонтално со цел што повеќе вени да се исечат со еден сец.

Е ајде де си го почешала па големо чудо. Ккао што вика колега маарко од поодозгора и ја у моментов се чешам и сакам сеа и тема да ми се отвори и парада поубава од онаа на инагурацијата на Обама.

добро вас не ве почешал/почешала никад?
голем број од мажите,имам приметено, дека тоа го прават и сред улица, во дискотека, кафич.никому ништо. ако ви е до ремет и сеир најдете нешто интересно.
темава не е ни за во ЧДА

абе ај..како може да викате ЈА ЧЕШАЛО И СЕ ПОЧЕШАЛА!:helou: друго е на улица да го направила тоа и случајно да ја блицнат.а тука шо сака да изведе? популарност? откаченост? само се изглупирала до бесвест! побезобразно од ова не е имало на балканот

побезобразно од ова не е имало на балканот
о да си ми жив и здрав, ме изнасмеа. па дали ти некогаш во животот си гледал Тв, си видел барем весник, немора читал, си слушал радио, си читал по интернет..побогу.

Некој уште живее во стаклено ѕвоно. Еве ти пример од запад - Лили Ален ја извади цицката, опрестете на зборот, сред емисија за да покаже дека има трета брадавица.

Некој уште живее во стаклено ѕвоно. Еве ти пример од запад - Лили Ален ја извади цицката, опрестете на зборот, сред емисија за да покаже дека има трета брадавица.
А Марија се почеша!:ija:
Shame on her!

ма тоа е див запад затоа. ние сме тука културни, морални, цивилизирани.
ништо не сфаќаш.:nesvest:

Балкан - најцивилизираниот дел од Светот и каде што ништо не е табу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom