Манчестер Јунајтед - Челзи | 26.08.2013; 21:00h | Олд Трафорд

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Со каков исход ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    137
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
знам дека воглавном за јунајтед навиваваат деца помали па сега без провокација до нив да не ме разберат погрешно да ми се нафрлат ама јас типувам челзи даје 2 гола

Што толку се возбудуваш кога за реал си :D

Голема работа ако сум фан.Дерби меѓу двата најаки тима во најаката лига во светот секој фан би сакал да гледа.Мал проблем е што се поклопува со Реал-Гранада ама ќе правиме микс. :D

Manchester United XI: De Gea, Jones, Ferdinand, Vidic, Evra, Carrick, Cleverley, Valencia, Rooney, Welbeck, Van Persie
Subs: Lindegaard, Smalling, Buttner, Anderson, Giggs, Young, Kagawa
Chelsea XI: Cech, Ivanovic, Cahill, Terry, Cole, Ramires, Lampard, De Bruyne, Oscar, Hazard, Schurrle
Subs: Schwarzer, Azpilicueta, Essien, Mikel, Mata, Lukaku, Torres

Manchester United XI: De Gea, Jones, Ferdinand, Vidic, Evra, Carrick, Cleverley, Valencia, Rooney, Welbeck, Van Persie
Subs: Lindegaard, Smalling, Buttner, Anderson, Giggs, Young, Kagawa
Chelsea XI: Cech, Ivanovic, Cahill, Terry, Cole, Ramires, Lampard, De Bruyne, Oscar, Hazard, Schurrle
Subs: Schwarzer, Azpilicueta, Essien, Mikel, Mata, Lukaku, Torres

Напаѓач ? Ширле ?
Незнам колку му е паметно ова.

Ај, барем овој пат за стартер ќе земам поени на фантази :P

Моу ваљда планира да ја доминира средината и со некој добар пробив да дадат гол,друга опција не гледам.Well played jose,well played.

Го спрема Торес за масакар 2nd Half :D

Го фатило шпански синдром, ќе ми игра со лажна деветка. :confused:

Челси игра со лажен напаѓач уште откако го купија Торес... Никој го нема видено со години...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom