Мамење на тестови?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте мамеле на тестови?

• Секогаш!

Гласови: 295 31,1%
  • Се случувало...

Гласови: 584 61,6%
  • Никогаш!

Гласови: 69 7,3%

• Вкупно гласачи
    948
аууу немаше тест за кој бев спремен односно да имав научено..секогаш бев спремен за препишуување..

Хех Читери едниии...хаха ми се има случено во осмолетка математика имам препишано цел тест (кога праевме од работните тетратки) ги фотокопиравеме групите и под клупа :) сега у гимназија ако те фатат...олеле мајко :)

Mojot lanski cimer bese na socijalna rabota i politika i veruvale ili ne site ispiti gi polozi so prepisuvanje eve ovaa godina uste nekolku ispiti i ke diplomira, vo razgovor so nego mi rece deka ima uceno samo dva predmeti vo prva godina, a jas go nemam videno nikogas da zeme kniga. SEKOJA CES

Нормално дека сум препишувал! Нај-филмско препишување ми била една финта што ја научив на нет! Да скенираш од кока кола налепницата и со бели букви место содржината, лекцијата или поважното! И после седиш со шишето на тест и препис на место:)

Нормално дека сум препишувал! Нај-филмско препишување ми била една финта што ја научив на нет! Да скенираш од кока кола налепницата и со бели букви место содржината, лекцијата или поважното! И после седиш со шишето на тест и препис на место:)

Да али кој те остава додека правиш тест кока кола да пиеш ? :)

Тоа што не го знам го препишувам,а што сум запомнтил сам си пишувам и така!!:toe:

еднаш експериментирав и дојдов до калжклучок дека ако земи да се учи можи многу полесно да се помини оти до негде е и губење време праењето на препишвалчиња.. иначе јас сум член на „ланецот“ од мојот клас.. во него спажаме 3ца шо помалце до негде нешо учат и знат да се снајдат, и 4ца шо немат појма и ко ќе му кажваш нешо треба буква по буква.. посебно ако мават препис на англиски кај шо на нас 3цата не ни е ни малце прблем.. :)

Јас седам на последна клупа... И си ги пишам лекциите на компјутерот кога правиме тестови и кога имам прилика ке го пустам мониторот и препишувам
Ама ја намлувам светлината и контрастот на монитрот
ХА!

Имате слушнато за хармоники? Word - лева и десна маргина по 8-9, порамнување од двете страни, фонт 6, среди го текстот во зависност од тоа што содржи како на пример кај мене - математики информатики задачи и формули треба да се смалат да се средат, печатиш со ласерски штампач за да е квалитетно. од една страна надолу по листот, а од друга страна нагоре по листот (за ко ќе ја листаш хармониката само да тераш со палецот во еден правец). Хармониката в рака и терај :D збира и по 4 предавања во едно... Тато како помина факултет? Свирев на хармоника сине :D

Да е жив и здрав другар ми до мене.2че вади увек.
Кога сме кај препишување лесно е сеа со компјутериве у школо .извади телефонот и нема гајле.

Mal sovet, ako praite mini livcinja onda lepete gi so selotejp za da ne suskaat. Toa profesorite imaat istrenirano uvo ( posebno kaj tie so imaat 40-50 godini):wink:

Mal sovet, ako praite mini livcinja onda lepete gi so selotejp za da ne suskaat. Toa profesorite imaat istrenirano uvo ( posebno kaj tie so imaat 40-50 godini):wink:

Најдобра техника за пишување ливчиња е со молив на бел лист (без никакви линии), помалку се приметува ливчето отколку целото кога е ишарано со пенкало, и после целите да се излепат со ленти селотејп, лентите една над друга да се (сликовит приказ би било како цртките на еднакво = ) и може и да се пикнат во џеб (или чорапа ако седиш со прекрстена нога и носиш високи чорапи), а да не се изгужваат или размачкаат, а може и да се превиткаат како хармоника и помалечки да бидат во рака за полесно да се препише потребниот дел :) И најголема димензија отприлика како биометриските слики 3.5 на 4.5 cm, таман се фаќаат во дланка и не се гледаат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom