MAME32

P

Princ

Гостин
mame mu emm, znae nekoj kaj mozam da najdam igrici za ova? go simnav od internet, mislev deka igrite odat so nego ali stap. aj neka kaze nekoj ako znae od kaj mozam da prevzemam kup igri.
Pozdrav.

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
имам јас едно 5-6 класик игрици, Punisher, Cadillac & Dinasours, Final Fight, Captain Commando, Street Hoop...закон се:) Пиши е-маил на ПМ и ќе пратам.

P

Princ

Гостин
пробав со torentspy ама неќеше да се конектира со друг сервер.. не знам што да правам
а тебе Wolf Pack ќе ти пратам сега маил на ПП за тие игрите да ги пратиш :)

V

Vlad II Draculea

Гостин
Gohst ans Goblins, I i II ско не ги играш овие ко маме да не си играл... 1 се превртува, за 2ката ми требаше цела година тренинг 2ца ја игравне, пробано со алкохол, лесни дроги, одвреме на веме кока, и пак мишто.. и на крајо по месеци игрјне, ми рече за да појдам до последнио главен требало претпоследнио да сум го отепал со Холи ватер... а ја едвај со Нож...МАМАТА... инаце дефинитивно најака игрица на флипери со иѕлегла :)

Член од
20 март 2005
Мислења
163
Поени од реакции
1
по добре си изтегли маме32+ с по-добра графика е(има vsinc)
имам наи-добрите игри за маме-около120-130,megadrive,snes,neo geo,modeler,gba.......ако нјакои иска мога да му пратја по меил-а

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Princ напиша:
mame mu emm, znae nekoj kaj mozam da najdam igrici za ova? go simnav od internet, mislev deka igrite odat so nego ali stap. aj neka kaze nekoj ako znae od kaj mozam da prevzemam kup igri.
Pozdrav.
gi imam doma ako sakas da gi reznam a za na internet neam pojma

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
а како може ромовите да се пуштат во маме, симнав еден ром уште оддамна ама неможам да го пуштам

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
нејќе, пробав и името коректно да го напишам како што го пишува во описот на игрите кои што се unavailable ама ништо

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
фала многу за страната, ромот што го даунлоадирав работи

сега ке играм нинџа желки :je:

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
И ја го имам МАМЕ32 ама повеќето од игрите не ми ги отвара.
Уат с ап док?:)

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
како шо кажа DevilKing, бапни ги во фолдерот 'roms'; после отвори МАМЕ и кликни на 'Option - Directories' и најди го фолдерот 'roms'; Најпосле кликни на 'File - Audit All Games' и тоа ќе земе некоја секунда да ги провери сите игрици. Откако ќе заврши, кликни на 'Available Games' и тука ќе видиш кои можеш да ги играш.

Ако не можеш некоја да ја играш, а ептен сакаш, снимај друг емулатор како на пример Алфа или Калас и со тие пробај.

Happy Gamin :)

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
Street Hoop ја јако препорачувам, особено ако имате joystick па со другар можете да играте против или тимски. Закон игриче, со Тајван лом ги правам Американците :)

Kajgana Shop

На врв Bottom