Малолетни пушачи...

• Креатор на темата Креатор на темата Kiro Hametovski
  • Време на започнување Време на започнување
Како прво не пушам, а и многу грдо ми е кога ќе видам „цигара со дете“ ,незнам и зошто го прават тоа дане се станува поголем фраер па ако пушиш од мал :tapp:,глупости некои од генерацијата правеле така и па и тој ќе пушел.Ако нека одат така додека не ги направат најевтините цигари 350 денари, како што имаат во план од вмро од 2010 г. со воведување на огромни даноци и акцизи,па ќе видиме тогаш дали ќе може секој да купи цигари.
П.С. и многу одбивно ми изгледа девојче со цигара:tapp:

И јас почнав на 15 да пушам онака од бес(пубертет-искусување на нови предизвици).Ги оправдувам малолетните пушачи затоа што и јас бев дел од тоа и ептен ги разбирам,и зашто да би им се скратило тоа задоволство(на некој начин?)ако го сакаат тоа-сепак треба да се почитува нивната желба...

Како прво не пушам, а и многу грдо ми е кога ќе видам „цигара со дете“ ,незнам и зошто го прават тоа дане се станува поголем фраер па ако пушиш од мал :tapp:,глупости некои од генерацијата правеле така и па и тој ќе пушел.Ако нека одат така додека не ги направат најевтините цигари 350 денари, како што имаат во план од вмро од 2010 г. со воведување на огромни даноци и акцизи,па ќе видиме тогаш дали ќе може секој да купи цигари.
П.С. и многу одбивно ми изгледа девојче со цигара:tapp:
А на машките со цигара се палиш?

хахахахахахаха знаев Мими дека ти ке бидиш та шо ке цитира на ова.....:pos2::pos2:ништо не ти бега...:back:

А на машките со цигара се палиш?
Го реков ова зошто ми изгледа антисимпатично кога гледам девојче со цигара :toe: , а ти како си го добила тој впечаток дека се палам на машки незнам :tapp: и да ти одговорам не се палам не сум педер :smir:

не пушам,а 90% од друштвото пуши цигари, а кога ке ми речат "брат дај упаљач" ми иде да им учукам една да ги патосираммммм!!!пушат цигари а немаат упаљач.....

Не пушам, ама веќе толку сум навикната на чадот што не го ни осеќам. Јебига, сите околу мене пушат, тоа е!

...Eх, се почна како зае***, сега ми е веќе како еден вид на завист...Не сум горда на тоа...Али не можам да издржам...:kesa:

па пичка му матер ако му е убо нека се трујат, не му се вели да не пушат за инает ама ај .... деца шо да му прајш

па пичка му матер ако му е убо нека се трујат, не му се вели да не пушат за инает ама ај .... деца шо да му прајш

кога ќе им никне ракче 100 пати ќе саакат да го вратат времето назад....

смрт од рак е најлошото и најболното нешто што воопшто можете да го замислите....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom