Малечката невеста

• Креатор на темата Креатор на темата Лајто
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бегај таму бе секоја вечер кога не сум искочен надвор кога иде серијава слушам плачој, врискања итн. од телевизорон у дневна, серијава влече ко магнет постари луѓе, а е ептен сра*е е. Морам да ги попуштам звучнициве за да го надгласам телевизорон. Еднаш поминувам од соба во кујна и ја гледав едно 5-6 секунди баш кога имаше плачење и врискање (ваљда таа невестата малечка беше :icon_lol:) и ме изнервира ужасно.
Исто така преку глава ми е од било која турска/индиска серија, аман више од нив, остај тоа па и лошо влијаат врз сите тие коишто ги гледаат. Треба да се забранат малце.
--- надополнето: Aug 7, 2011 10:57 AM ---
Секогаш кога ќе ја слушнам музиката од серијава ми доаѓа да го фрлам телевизорот од прозор. Дали е до мене или да?:rolleyes:
Шала на страна, зарем некој го гледа ова индиско ѓубре?

Го гледаат сите у фамилија и комшии постари од 40 години кај мене :icon_mrgr: :( Т.е. сите индиски/турски серии ги гледаат у слободно време.

чоече серијава е иста како бандини !! кај бандини поминаа 90 години баба та уште жива !! внуците на баба на станаа 30 годишни деца баба ва тераа уште жива !! ке испадне баба ва 150 години има !! :S многу се нереални а и не ги гледам !! ни ке ги гледам !!

чоече серијава е иста како бандини !! кај бандини поминаа 90 години баба та уште жива !! внуците на баба на станаа 30 годишни деца баба ва тераа уште жива !! ке испадне баба ва 150 години има !! :S многу се нереални а и не ги гледам !! ни ке ги гледам !!

Не ги гледаш а знаеш кој колку години има и колку време поминало во серијата? :pos:

добро де на почетокот ги гледав кога почна и сител најувавува многу добра серија воа ноа !! а иначе гледав највеке 50 епизоди !! оти домашните гледаа !! а иначе коментарот е на чичко ми вој шо го дадов за баба та !! :) :icon_mrgr:

Јас не сфаќам зошто им беа индиски серии. Нивната култура е поназадна од нашата. Не ни треба назадување кога треба да одиме напред.
Договорени бракови, религиски overload, робовладетелство, покорување, интровертни психологии.

ШОК ! ШОК ! ШОК!

Македонската јавност беше шокирана од срамната одлука на Сител, да не ја дадат Малечката Невеста во терминот во кој во последниве 500 години редовно се прикажува !:place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place: и тоа ради некој небитен натпревар.. (n)
Се најавуваат протести пред Сител! и Владата на Р.М !

Претседателот изрази загриженост и порача дека лично ќе се заложи, работата да се реши во најскоро време со РАЗУМЕН КОМПРОМИС !

Според најновите информации, за да се смири тензијата, од Сител изјавија дека со цел да излезат во пресрет на граѓаните, откупени се наредните 200 сезони од Малечката Невеста.... со тоа се стави и крај на дилемата, дека можеби некогаш ќе заврши.:vozbud:

hqdefault.jpg

И сеа малечата невеста веќе е голема. И што ќе даваат уште? Нови малечки невести? Оф мори мајко бе, како може сител вакв серии да даваат, Абе серии серени.

Шпанските серии имаат среќен крај
Турските серии имаат тажен крај
А Индиските серии НЕМААТ крај :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom