македонско и бугарско малцинство во Северна Грциjа

• Креатор на темата Креатор на темата nikos
  • Време на започнување Време на започнување
Bog da ne cuva i da ne brani... da ne filtrira od vakvi gluposti :D ccc navistina se e do krajno dojdeno... na zdrav razum ludaci ne pravat.:toe:

Ајјј овие избегале скроз:pos2: :pos2:

навистина не сериозно.

ај погледнете

Виножито - http://www.florina.org/

Бугарски човекови права во Македонија - http://www.bghumanrights.hit.bg/

и само проценете дали македонците во егеј имаат навистина со кого да конфронтираат :)

ова да не испадне како со оние 100.000 илјади бугари во албанија кои таму живеат повеќе од илјади години :)

погледнето го она што го нарекуваат "нешто като булгарски центар в Тирана", компјутерски експонати, и тоа без тастатаури :) таму спремале студенти за во Софија. Немаат начин како да ги претворат македонците од Егеј и Албанија во бугари, па мораат вака.

Нема потреба од бламирање.

Знам дека си пишува, ние не пишуваме за тебе ДЕКА НЕ Е ТОЧНО ДЕКА ПОСТОИ Бугарски човекови права во Македонија ТУКУ да неможиш да се изначудиш шо не можи да им текне на ТАТАРИВЕ.. оф ова де БУГАРИВЕ :)

taa tema za "Istorija" li e? Premestete ja barem vo "Politika i vesti", za da komentirame...

Dimo BG напиша:
taa tema za "Istorija" li e? Premestete ja barem vo "Politika i vesti", za da komentirame...

А што те спречува да ја коментираш и тука, иако и мене ми се чини дека не е за тука, и ќе ја преместам.
Ај па и ти, прошетај малце надвор од македонија и свет, оди на автомобилизам малце, оди на љубов и секс, на фудбал оди...за Аспарухов тема отворив....Бреее, само Историја и само закачки, аман!

Не ми е јасна думата "брз". С "Одговор" нјамам никакви проблеми. То и на б'лгарски е с'штото. Заштото езика ви е б'лгарски. Ама това "брз", да ме проштавате означава само едно. Зашто братја македонци така ви е страх от това "'"?:salut:

prabulgarin напиша:
Не ми е јасна думата "брз". С "Одговор" нјамам никакви проблеми. То и на б'лгарски е с'штото. Заштото езика ви е б'лгарски. Ама това "брз", да ме проштавате означава само едно. Зашто братја македонци така ви е страх от това "'"?:salut:

Сега воопшто немаш проблеми.

Ај сега на темата...Наредниот пат банови ќе ударам, разбрано?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom