Македонско фудбалско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Македонија во сезоната 2023/24?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Шкупи имаат скаут од Гвинеја поранешен репрезентативец Сулејман Јула, затоа носат многу играчи од Африка. Од толку многу играчи за еден барем ќе погоди, за да може добро да го продадат.

Dembo se vika on i lani bese najdobar strelec u belorusia se ocekuva od sledniot nekov transfer Shkupi da zaraboti uste edno 150-200000 evra,i za ovoj sadney sigurno ke ima ponuda nakaj miljon evra,Sadney ima i podobra statistika od Dembo,nosat dobri igraci koj sto pravat razlika i sto imat dobra zarabotka od niv,

Незапаметена еуфорија. Можеби најслаба сезона со посетеност ви е, повеќе публика имавте во трета лига. Пола публила ве бојкотира дека скоро сите играчи ви се македонци и странци, без ниеден албанец со позначајна улога.

Sledni godini ke bida vaka nie prvi pa drugite posle nas , ako ne ste uste vtora liga , pa da ni bidete kolku tolku konkurencija

Sledni godini ke bida vaka nie prvi pa drugite posle nas , ako ne ste uste vtora liga , pa da ni bidete kolku tolku konkurencija
Дур е премиер вашиот подржувач и шверцер Груби ,кај вас ќе биде титулата.Честито прва титула,последна да ви биде

Дур е премиер вашиот подржувач и шверцер Груби ,кај вас ќе биде титулата.Честито прва титула,последна да ви биде
I u son grubi i omer gi sonuvate ajt mrs vtora liga idi tamu,barajte uste pomos od vmr

Ја не знам кој мотив го има некој да стане фудбалски судија у мизернава македонска лига.
Да имаш желба да си млатен, вреѓан, ебан низ разни ливади у државава, чудни карактери богами.

На какво дереџе е спадната лигата, кога вакви екипи ќе бидат претставници во европските купови. Оние па шупаците од Ѓорче Петров, сами си ја искомплицираа работата и сега им останува само преку купот да обезбедат излез во Европа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom