Македонско фудбалско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Македонија во сезоната 2023/24?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
16 години поминале упм…Пелистер Свислион-Амам сп од Битола имаше 6-7 бусој.
тесна утакмица, првото полувреме беше изедначено со неизменично водство на двете екипи но во второто Амак превзеде контрола и убедливо победи.Ефтим Богоев капитенот како МВП го крена пехарот

Што ми е мерак за Охрид,прв дел од сезона го завршија на прво место во втора лига,незнам дали се финансиски добро потковани ама многу добро е да влезат во прва лига,со нив носат и навивачка група,и гостување во најубавиот град во Македонија.Држете се охриѓани ја имате подршката.

И да не се заборави секое чудо три дена повторно турски инвестиции во Тиквеш ,и превземање на клубот од сомнителни газди.
Финансиски немат да е проблем,градскиот татко е близок со нив и ке им помогнит ама требит контрола над нив, мене тие во клубот ми се матни.....немам многу поверење во нив ,дај боже да грешам.

Добар ден. Па Шкендија ја претставува Македонија во Европа, не Албанија како што вие сакате да прикажете. Не заборавајте има и наши што ве следат и колку и да не ве сакаат затоа што сте Балисти повеќето не заборавај ја претставувате државата и сакаат да победите колку и да не сте за сакање.

Добро ќе беше и некој ваш портал вака да имаше нешто вака напишано, а и Македонско знаме да имате по трибина и некои работи да мрднат од мртва точка, а не цинично вака да пишеш. 2025 година, а со мозоците и цивилизација уште заглавени во 1900, чест на исклучоци и луѓе на место.

Мене ме интересира која е причината што имате мала посета на овие натпревари кога ги бележите најголемите успеси на тимот.
Исто е интересно нема најави за нешто плус да се појачаат да потрошат од парите шо ќе ги заработат а посетеноста испод секој просек Арсими поќе луѓе ќе собереја

Uste eden klub koj najverojatno od sledna sezona ke go gledame vo 2.MFL, Bashkimi, denes si zaminaa Simonovski i Aydogan, pred nekoj den tie bosancite a nema da bidat edinstvenite, gazdata e svesen sto go ceka na kraj od sezona za mestenjeto protiv Kozuf. Ako se ostvari kako sto planiraat ke bide najmadafakerska diskvalifikacija vo istorijata na fudbalot

Мене ме интересира која е причината што имате мала посета на овие натпревари кога ги бележите најголемите успеси на тимот.
Ima nekolku pricini:
Iseluvanje na lugeto
Relativno skapi vleznici
GTA i Counter Strike generacija on the way

Vo denesno vreme na poveketo im e problem da izdvojat (1,500 den za natprevar), vleznica + patni trosoci.
Novite generacii poveke gi sledat Real i Barca nego lokalnite klubovi
I iseluvanjeto go napravi svoeto.

Posle izgradbata na stadionot vo Tetovo, togas ke ima daleku poubava atmosfera na vakvite natprevari

Uste eden klub koj najverojatno od sledna sezona ke go gledame vo 2.MFL, Bashkimi, denes si zaminaa Simonovski i Aydogan, pred nekoj den tie bosancite a nema da bidat edinstvenite, gazdata e svesen sto go ceka na kraj od sezona za mestenjeto protiv Kozuf. Ako se ostvari kako sto planiraat ke bide najmadafakerska diskvalifikacija vo istorijata na fudbalot
Најверојатно они ќе испаднат заедно со Шкупи и Работнички.За баражот Ѓорче сигурно и за другиот патник во баражот ќе се борат Пелистер Брера,Тиквеш.Со оглед на тоа што најдобриот играч на Брера тој напаѓачот сигурно ќе си оди изгледа они ќе играат бараж

Најверојатно они ќе испаднат заедно со Шкупи и Работнички.За баражот Ѓорче сигурно и за другиот патник во баражот ќе се борат Пелистер Брера,Тиквеш.Со оглед на тоа што најдобриот играч на Брера тој напаѓачот сигурно ќе си оди изгледа они ќе играат бараж
Де бе зошто толку екипи отпаѓаат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom