The Dark Knight
Модератор
- Член од
- 10 мај 2022
- Мислења
- 1.675
- Поени од реакции
- 4.227
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@StaffOne што е смешно бе ропак еден? Две деца до тешки повреди завршиле. Инаку ова не е првпат родителите од овој вештачки клуб од било која нивна генерација што се натпреварува да направат проблем, пред две години заради нив се забрани публика на ФФМ детската лига, пред 3 години во Бутел на теренот каде што играат нивните младински категории нападнаа и со бокс удрија нивни човек албанец што игра за Вардар а потоа и уште еден наш играч затоа што застана да го брани. Еве денес се случи и ова, исто така пред 7 години на детска лига јас се влегов во конфликт со родители од истиот вештачки клуб затоа што ги навредуваа децата. Јас не знам што се чека и зашто не се исфрлат од сите натпреварувања на најмалку 2 години. Гнаси!!!
Извини моја грешка во тој случај.Абе изглеа погрешно си ме сфатил... не се смеам дека ги тепале, се смеам дека имаме болна држава и дека и ова ќе пројде така... пролазно.
Ако ги обвиниш ќе излезат на тв да плачат за „соживот“.
Не ми е јасно, во сред Штип дошле, и правеле проблеми? Тоа се решава по брза постапка. Ке ги вадат со хермелини да се во друг град.@StaffOne што е смешно бе ропак еден? Две деца до тешки повреди завршиле. Инаку ова не е првпат родителите од овој вештачки клуб од било која нивна генерација што се натпреварува да направат проблем, пред две години заради нив се забрани публика на ФФМ детската лига, пред 3 години во Бутел на теренот каде што играат нивните младински категории нападнаа и со бокс удрија нивни човек албанец што игра за Вардар а потоа и уште еден наш играч затоа што застана да го брани. Еве денес се случи и ова, исто така пред 7 години на детска лига јас се влегов во конфликт со родители од истиот вештачки клуб затоа што ги навредуваа децата. Јас не знам што се чека и зашто не се исфрлат од сите натпреварувања на најмалку 2 години. Гнаси!!!
Баш тоа го коментирав прееска, пред недела дена игравме пријателска со истата оваа екипа генерација 2009 и дали имаше еден или двајца родители дојдено од Штипјаните, додека ние од Скопје бевме дојдени преку 20 души.Не ми е јасно, во сред Штип дошле, и правеле проблеми? Тоа се решава по брза постапка. Ке ги вадат со хермелини да се во друг град.
Ne e rabotata za hermelini tuku so nemaat opsta kultura i sakale nekjele mora pak da zabranat da ima publika vo detskata liga ne se problem samo ovie i drugite roditeli ne se cvekje za misrisanje site lecat kompleksi preku decata ne samo na utakmici istoto e i na treninzi samo uka buka koj vika najmnogu i koj ima pari ke igra za toa ne samo na utakmici treba i na treninzi da nemaat pristap roditeli isto kako vo Dinamo Zagreb go nosis deteto i gledas samo na tv daleku od terenot neka jadat pijat roditelite vo nekoja kafana oti ova gi preminuva site granici pritisoci vrz treneri sudii i decinja od 12,14,16, godini e dijagnoza!Не ми е јасно, во сред Штип дошле, и правеле проблеми? Тоа се решава по брза постапка. Ке ги вадат со хермелини да се во друг град.
Абе треба да се забрани да припарите до терени сите родители.@StaffOne што е смешно бе ропак еден? Две деца до тешки повреди завршиле. Инаку ова не е првпат родителите од овој вештачки клуб од било која нивна генерација што се натпреварува да направат проблем, пред две години заради нив се забрани публика на ФФМ детската лига, пред 3 години во Бутел на теренот каде што играат нивните младински категории нападнаа и со бокс удрија нивни човек албанец што игра за Вардар а потоа и уште еден наш играч затоа што застана да го брани. Еве денес се случи и ова, исто така пред 7 години на детска лига јас се влегов во конфликт со родители од истиот вештачки клуб затоа што ги навредуваа децата. Јас не знам што се чека и зашто не се исфрлат од сите натпреварувања на најмалку 2 години. Гнаси!!!
Така е се согласувам, родителите се најголемиот проблем, мислат дека децата им се Меси и Роналдо, живеат во илузија. И јас се исто мислење го делам донеси го детето на тренинг и остави го и врати се за саат и пол да си го земеш. Така во Динамо Загреб им прават.Абе треба да се забрани да припарите до терени сите родители.
Оди не треба подалеку до Србија дали ќе те остават да гледаш тренинг на деца , овде обесени на огради како мајмуни сите дури се тренинзите и кажват кој како што дете , кој требало да игра кој не.
Абе таму носиш дете го оставаш ти викат по два сати земи го.
Абе не треба да постојат клубовите кај нас да се укинат, сите тренери сегде се под страшен притисок за кое дете да игра, за шо прајме муабет, врски , мито , пари чорба.
Не се само овие проблематични сегде е исти курац , мислите деца 13 години играт лига шампиони .
Абе и сите сериозни клубови исто прават и Звезда и Партизан е такаТака е се согласувам, родителите се најголемиот проблем, мислат дека децата им се Меси и Роналдо, живеат во илузија. И јас се исто мислење го делам донеси го детето на тренинг и остави го и врати се за саат и пол да си го земеш. Така во Динамо Загреб им прават.