пунтер
betfair trader
- Член од
- 21 март 2011
- Мислења
- 5.754
- Поени од реакции
- 9.939
- Локација
- околу светот
- Веб-сајт
- profiteri.freeforums.org
не можам да кажам ништо за другите, не ги пратев, не знам дали беа и на кладилници, посебно во живо, зашто нормалните кладилници ги блокираат овие утакмици при првите сомнителни облози.A so ke kazis za vardar negotino ustvari pola 2liga e so takvi ekipi I zamisli edna albanska ekipa ima skendija aracinovo vo 16 ekipi pa se prvi so ne tie jasno ne znam mame ebaa od mestenje site ne samo 2liga vidi gi baskimi so arsimi vcera ova e ludilo so se desava minatata I ovaa sezona no tesko e bilo so da se dokazi
Јас оваа утакмица ја гледав во живо и ја пратев на бетфер пошто сум активен таму, таму нема блокирања, поинаку се работи (не знам кој колку е запознат со Бетфер) движењево на коефициентиве беше ненормално, гостиве водат 2-1, коеф за кец 2.3, за неколку минути, паѓа на 1.5, на полувреме оди до 1.4, влегува второ полувреме, наместо коеф да расте, тој паѓа под 1.3, лудница.
Автоматски споено мислење:
Тетекс водеше 2-0, не пробаа да излезат подалеку од 40 метра од голот, тука ја држеа топката на 20-30 метра од голот. т.е чекаа да ја изгубат.4 Prelazi ima vekje teteks do sega, 7+ kolku sakas, ednostavno e si pravat kriminal a ne e prvpat, zal mi e da gi vidam na ova deredze, I samite vojvodi ne reagiraat zs prvite redovi znaat za ovie raboti a takva e shemata da mu se ebe majkata na klubot, cirkus od klub stanaa.
Последно уредено: