Македонско фудбалско првенство 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
гребло ај не ми го глуши курот жифти све, а за славењето не се секирај на крај ќе биде тоа

Смири се дете, ова денеска ви беше крајот.

Па добро, овие сеа ќе слават како да осовиле Лига на шампиони,а не бод. Јбг после ланското полнење до врв, сега бодов им вреди како тиула од ЛШ.

Слушам вреѓања а судијата нем. Еднаш Балистите ви беа криви сеа Бранко ваљда. Цигани сте биле и ќе останете
Па од наша страна да не имало вреѓања? хахахаха
Од наша страна немаше навивање, а да се почитуваа правилата на неколку наврати можеше да го прекине мечот поради националистичко скандирање од ваша страна.
Не е битно, одамна не сте навивале вака ферски :icon_mrgr:

Па од наша страна да не имало вреѓања? хахахаха
Од наша страна немаше навивање, а да се почитуваа правилата на неколку наврати можеше да го прекине мечот поради националистичко скандирање од ваша страна.
Не е битно, одамна не сте навивале вака ферски :icon_mrgr:

Neznam koj vikase ama slusnav 2-3 pati koj ne skoka toj e Albanec

Смири се дете, ова денеска ви беше крајот.

:pos: Во право си, ова денес беше крајот на Савиќ, неговата клапа, и на дел од играчите. Следна полусезона пак ќе правите гаргара, не се секирај.
Шаљаљаља ооо чкендијаааа, каква мизеријаа woww

Neznam koj vikase ama slusnav 2-3 pati koj ne skoka toj e Albanec
Само тоа беше испеано од наша страна, и тука нема никаква навреда јеботе :icon_mrgr:
Неколку пати се викна Ајде ајде ајде Вардаре, и највеќе се скандираше УПРАВА ОДИ СИ!

Од ваша страна сескандираше Малку сте малку сте ЦИГАНИ, па нешто со еби ги каурите, стандардно Шќипри етнике итн.

Не бевте лоши на трибина, иако од сите што беа дојдени, навиваа само тие во коцката кај знамето.
И нели ви е срам да крадете песни од Македонски групи? :D
Кога стигнавте "Срцево ми чука" од ФА да ја украдете жити се :icon_mrgr:

Само тоа беше испеано од наша страна, и тука нема никаква навреда јеботе :icon_mrgr:
Неколку пати се викна Ајде ајде ајде Вардаре, и највеќе се скандираше УПРАВА ОДИ СИ!

Од ваша страна сескандираше Малку сте малку сте ЦИГАНИ, па нешто со еби ги каурите, стандардно Шќипри етнике итн.

Не бевте лоши на трибина, иако од сите што беа дојдени, навиваа само тие во коцката кај знамето.

Тоа спаѓа у навреди немој на тошо сеа. И погрешно си слушнал, тоа го сменивме еби ги каурите со еби ги комитите, чкембарите во зависност против кого играме. И во Тетово стандард пеат истите души, другиве како декор си седат како и кај сите навивачки групи што има само за сликање. Инаку за песната не знам за која мислиш а и некое време веќе не сум активен навивач и заостанувам со случувањата :D

Какво крадење бе, тоа го пееме ние одамна. Кога станавме шампиони почнавме да ја пееме. Само од почеток на оваа сезона повеќе се пее таа песна.

Еби ги комитите беше, не каурите.

Тоа спаѓа у навреди немој на тошо сеа. И погрешно си слушнал, тоа го сменивме еби ги каурите со еби ги комитите, чкембарите во зависност против кого играме. И во Тетово стандард пеат истите души, другиве како декор си седат како и кај сите навивачки групи што има само за сликање. Инаку за песната не знам за која мислиш а и некое време веќе не сум активен навивач и заостанувам со случувањата :D
Моментот кога „каурите“ е дозволен збор на македонски форум а истовремено „шќиптаррр“ се преименува. Ало управа???

@Acid

Гостивар колку заработија од обложувалниците денес? Сигурно од овие пари ќе имаат за добри зимски подготовки :)

Гостивар колку заработија од обложувалниците денес? Сигурно од овие пари ќе имаат за добри зимски подготовки :)

тие не знаат да одат...најискрено.Барем по тоа што го гледав денеска

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom