Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај картон, црвен, 23!
Чист офасјд. Сликите се од лош агол. Судијата најдобро гледа, нема зошто да не му се верува.
Кај нас екипите не се научени да губат, па секоја спорна ситуација ја прават како да е крај на светот.
И да не кренеше судијата офсајд, сега истата приказна ќе беше само што фановите на Вардар ќе плачеа.
А Пелистер не треба да се жали на судењето туку треба свеќа да му пали на Ставрев што не го прекина натпреварот кога пред крај помошникот Костадиновски беше удрен со предмет во глава. Малку фалеше да ја доиграте сезоната во Новаци.
Да бе, се Анти Скопје аПа и оваа не ми е јасно, Пелистер-Вардар суди скопски судија ??Па ова нигде го нема
"Најдобар судија бил" тој ако е најдобар останатие судии за него се Колина !
Пуштете таму нека суди некој од Прилеп, Охрид, Велес, Куманово, како можи од Скопје не ми е јасно, и ние имаме судии од Битола па нека ги наместат за следното дерби тие нека судат...
Зато лигата ни тони, слетлосни години се другите лиги пред нашата...
Затоа Македонија е единствена земја на балканот кај што утакмиците не се снимаат од повеќе агли, да има преноси такви па анализи преку камерите кои би биле поставени на повеќе агли. Ги нема затоа што така матните игри на ФФМ би тонеле лека полека
Znaci da razjasnime deka ne cist ofsajt odnosno e samo pasiven se gleda od videoto od drugiot agol !
Daleku od toa deka e kraj na svetot ama za vakvi derbi natprevari ne smee da ima vakvi greski da ne priznavas gol i da davas crven pa psole necija sugestija da smenvas odluka !
Treta rabota oti ne go prekina natprevarot trreba da go prasas stavrev dali imase takava naredba da se do igra i da pobedei navodno fer brendot ke treba toj da ti odgovri ! Isto taka ne samo togas mozese i koga eden navivac vleze na teren mozese slobodno da ja prekini i sluzebeno da ja zemat i skopskiot klub na toa odese i za toa celo vreme provocirase i rkevase tenzija pa togas pri vlezot na teren an anvivacot tie ja povlekoja ekipata arno ama stavrer mu rece;kade be vrakajte se ke se doigra natprevarot! Zanci treba toj da odgovori zosto morase da se doigra natprevarot odnsono zosto morase da pobedi vardar
ps.Za da ne go prasva nego jas ke ti odgovoram deka seto ova e za da ima mir vo kukata vo ffm vo partijata i vo vardar i so edne udar zavrsija poveke raboti !
p.p.s koga sme kaj prekinite daj molimte ti kako neutralen(metalurg) kazi mi zosto minatata esen na derbito vo skopje pri vlez na stotina navivaci na pocetokto na poluvremeto ne se prekina natprevarot i registrira so sluzeben rezultat so togas famozniot barton a sega taa uloga ja imase stavrev ...
Судијата има дел од секунда да реагира. 4 ца беа пред пред голманот, кој од нив е во пасивен офсајд, а кој не е тешко може да се одлучи освен ако не се гледа снимката 10тина пати од прав агол. Лошо е ако мислите дека некој намерно прави завера против Пелистер. Јас сум убеден дека секој судија ова ќе го дигнеше офсајд.
За влез во терен, како што се случи вчера, не се прекинува натпревар. Сме гледале на телевизија како навивачи шетале низ терен и им ставале шалови и дресови на фудбалерите.
Тоа што се случи лани во Скопје, беше на полувреме.
А за да има мир во куќа, ФФМ си става јамка околу врат и еден ден сама ќе си го изеде подебелиот крај.