Македонско фудбалско првенство 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ќе има и на сајтот на ФФМ. веќе ја има апликацијата ма во демо верзија. http://www.ffm-mk.com/livescore/livescoreall.php доста зеза засега, а и касни. и што заврши натпревар истиот одма се губи и не можеш повеќе да видиш ништо за него.

Не знам како може ФФМ да го има најскапаниот сајт во државава. Изгледа едно нешто не може да го направат како што треба. А сигурен сум дека тој аматерски сајт е скапо наплатен.

За апликацијата, дечки браво и дајте .apk ако има. Супер што сте направиле такво нешто и што сте успеале да ја протуркате до ФФМ. Сега уште Илчо да им купи smart phone на делегатите :)
Јас следам фудбал, многу често во живо на стадион и многу ќе ми се најде ваква апликација.Сега чекам на livescore да видам промена, а таму па не ги ажурираат на време.

Инаку, пред 7-8 години господинот Драган Томовски промовираше слична работа (во тоа време со PDA уред) ама изгледа не успеал да добие поддршка од ФФМ.

Јас следам фудбал, многу често во живо на стадион и многу ќе ми се најде ваква апликација.Сега чекам на livescore да видам промена, а таму па не ги ажурираат на време.

на кој livescore следиш? дека за мак лига livescore.cc ги прави апдејтовите, а сите други земаат од нив и затоа касно излегува ако пратиш на пример на livescore.com или на rezultati.com.

Мите Митев нов тренер на Гостивар. Е сега сум сигурен дека сто посто испаѓаат :pos:

ТРЕНУТНА СИТУАЦИЈА ВО МАКЕДОНСКИОТ ФУДБАЛ:

1. Владеат кадрите на Мите Митев. Македонскиот “Ариго Саки“ им поажува на сите дека неговата оставштина и квалитет се на цена во Мак фудбалот.
Тој од денеска е новиот тренер на ФК Гостивар. Неговиот син е помошник на Седловски во Турново. Неговите чеда од Бентомак (К. Паланка) Добринчо и Срџан ги водат лидерот Брегалница и скопски Металург.
2. Во монетов во Македонија едино Боби Милевски е кадарен да го испадне ФК Вардар, Добра страна е што Миравци е втор во втора лига. Па, спас има!!!
3. Четка замина за 23.000 евра плата. Овдека немаше договор. Односно, околу нова година му се наговестувше дека можеби ке се дефинира догворот.

И, така...

Мите Митев нов тренер на Гостивар. Е сега сум сигурен дека сто посто испаѓаат :pos:

Уште па, го најавија како тренер со ПРО лиценца :pos:
Да се пукнеш од смеа. Човекот беше тренер во Металург пред 10тина години. Додека беа во втора или трета лига (не ми текнува) Од тогаш навака не знам дали водел некоја екипа?
А едниот син негов долго време се водеше како тернер на Металург. Христов и Захариевски ја немале таа некоја си лиценца па официјално како тренер беше тој Митев Јуниор. Лапнал некој денар само за да се потпишува.
Одврзал ќесето Мите Митев па си купил лиценца и за него и за синот. Тренеришта у ПМ. Јас да платам ќе добијам про лиценца.

Беше тренер на ЈСП на времето и го избркаа дури, пошто со него го имавме најслабиот настап некогаш. Син му играше за нас, Александар ака Тоти :D
Како стигнаа тие да земат тренерски лиценци не знам, али во глобала син му го памтам како човеков што имаше бајаги пари, така да enough said :)
Не можам да кажам лоши зборови за него, како играч ми беше еден поомилените, али татко му ќе го памтам како најужасниот тренер што не водел во ТРЕТА ЛИГА и тоа... :D

ПЕЛИСТЕР – РАБОТНИЧКИ

Утре со почеток од 15-30 часот на стадионот под Тумбе кафе во Битола !

Судии на натпреварот ќе бидат-
Мечкаровски Димитар – Скопје
Петрески Гоце – Скопје
Неделкоски Дејан – Скопје

Контролор:
Сеља Илир – Струга

Делегат:
Јакимовски Дејан – Скопје

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back