Македонско фудбалско првенство 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Вака така у Железара највеќе голови паднаа :pos:

За Вардар не коментирам, трагични се. Шампионот на Македонија неможе еден Еуромилк да тепа, бруки се бе!!

А, позитивно изненаден сум и од Пелистер. Добар старт годинава мило ќе ми е ако се борат за првите места заедно со нас (y)

Брегалница - Шкендија 1:1

Околу 150 Балисти и плус обична публика од Тетово кои патуваа со свои автомобили.

superstarpizza зошто Фалангата провоцираа со навреди? Балистите во текот на 90-те минути не кажаа ниту една навреда.

Sky Sports nemaat rabota so kompanija kako T Home. MRTV nitu cekaa 5 do 12 , nivnoto si bese sredeno za prenos. Tolku, prosto e.

Го зедов како пример, банален. Не буквално. Пак ќе речам. Не ме интересира тоа. И не треба никого да интересира. За тоа плаќам и тоа дебело, од сите страни сум удрен по џеб, не само јас, туку и сите вие, сакам барем еден меч да изгледам на раат.
Тоа што имало недоразбирање со Т-Хоум е нивни проблем. Во секоја работа се влегува со пресметан ризик. Не им е првпат, веќе втора сезона пренесуваат МФЛ.
Не навлегувам подлабоко, едноставно, тие се криви и нема збор.

Не знам дали имаше пренос од Железарница? Добра утакмица беше. Прво полувреме Гостивар беа многу опасни, ама после паднаа физички. 4:0 звучи убедливо, ама Металург не е толку силен како што изгледа резултатот.

Новиот напаѓач, Вујовиќ, мислам дека ќе биде супер засилување. Во петокот дојде, денес даде лесен гол, ама беше борбен и се гледа дека знае да игра со топка.

Не знам дали имаше пренос од Железарница? Добра утакмица беше. Прво полувреме Гостивар беа многу опасни, ама после паднаа физички. 4:0 звучи убедливо, ама Металург не е толку силен како што изгледа резултатот.

Новиот напаѓач, Вујовиќ, мислам дека ќе биде супер засилување. Во петокот дојде, денес даде лесен гол, ама беше борбен и се гледа дека знае да игра со топка.

Пак кондиционо паднаа? Тоа им е проблем. И одбраната. Не се спремни за повеќе од 45 минути, а дефанзивците се спори и инертни.
Сепак Металург, каков-таков е преголем залак за тим кој претендира да се бори за опстанок.

Околу 150 Балисти и плус обична публика од Тетово кои патуваа со свои автомобили.

superstarpizza зошто Фалангата провоцираа со навреди? Балистите во текот на 90-те минути не кажаа ниту една навреда.

Не сум бил.... не знам шо било и како било!

http://maktel.mk/sport-2/item/3133-...-na-vancho-takovski-pochivaj-vo-mir-bate-vane

bate_vane.jpg

Браво за потегот на Балдовалиев.
Почивај во мир, Бате Ване.

На национална основа ве вреѓаа ?Оти по новите правила нели делегатот има право да го прекини натпреварот после едно или две предупредувања на спикерот и рекоа 100% Фудбал дека мерките ќе бидат строги за расистички и навреди на национална основа одземање на бодови, финансиска казна за клубот, прекин итн ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom