Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу години не сум бил на утакмица, утре мора да се оди. Колку пари е картата, знае некој?

Турново шампион!! :D

Само гледај за кај купуваш карта, да не ти се деси Није свеједно. :D
--- надополнето: 1 јуни 2013 во 13:44 ---
А пред 3 години 0 денари

Ама пред 3 години сите си плаќавме карта по 50 денара. И парите идеа за играчите што е најважно.

Дуелот за титулата ќе го суди Бартон :tapp:

Со други зборови честитки за освоената титула на скопскиот клуб :notworthy: некни чист гол не му признаа утре само можам да замислам што се ќе се случува ако турново и блажевски одиграат убо и се кладам со кој сака и по што сака дека скопскиот клуб ќе биде шампион (n)

ps.ова нема смисла поќе нема потреба од одигрување на цело првенство нека си кажат пред почетокто кој ке биде прв кој ќе игра европа а кој 2 лига и бараж и крај на приказната да нема нерви и да не прават мајмуни цела година :mad:

Со други зборови честитки за освоената титула на скопскиот клуб :notworthy: некни чист гол не му признаа утре само можам да замислам што се ќе се случува ако турново и блажевски одиграат убо и се кладам со кој сака и по што сака дека скопскиот клуб ќе биде шампион (n)

ps.ова нема смисла поќе нема потреба од одигрување на цело првенство нека си кажат пред почетокто кој ке биде прв кој ќе игра европа а кој 2 лига и бараж и крај на приказната да нема нерви и да не прават мајмуни цела година :mad:

Плачи, плачи :)
Тогаш не се палете пред сезона, пошто нели се си знаете :свиркам:

Кој чист гол не бил признат бе море?
А утре ние дали на оној, дали па на оној другион наачин, шампиони ќе сме :)

П.С. Наводно Турново ако освоел титула, Пандев на Турновци ќе им дал премија од 30 илјади евра, а Орце од 50.
Наводно, Силекс ќе им понуделе 100 илјади евра на Скопје, за да останат во прва лига.

Кој чист гол не бил признат бе море?
А утре ние дали на оној, дали па на оној другион наачин, шампиони ќе сме :)

П.С. Наводно Турново ако освоел титула, Пандев на Турновци ќе им дал премија од 30 илјади евра, а Орце од 50.
Наводно, Силекс ќе им понуделе 100 илјади евра на Скопје, за да останат во прва лига.

Од каде па ти виде дека не е гол? Ако збориме за голот на Металург,тоа тешко може да се види пошто имаме само 1 камера на утакмиците!

Јас ја гледав во живо и мислам дека не беше гол!

Од каде па ти виде дека не е гол? Ако збориме за голот на Металург,тоа тешко може да се види пошто имаме само 1 камера на утакмиците!

Каква случајност, и јас ја гледав во живо :)

Имаше слика од ситуацијата, Симјановски беше чекор пред Цикарски, кој беше наш последен играч. Незнам уопште зашто дискутираме за тоа, кога беше чист офсајд.
Све е резултат на завист :)

Не се прави глуп и јас ја гледав пренос на телевизвија и коментаторот рече не е сигурен дали на Металург му поништиле чист гол и после 5 минути од камерата на алфа ја прегледале ситуацијата а камерата на алфа била на поубаво место наместена и коментаторот на Мтв кажа после прегледувањето на снимката од камерите на Алфа јасно се виде дека голот што се поништил бил исправна одлука во офсајд бил. Како не ти текна овој момент да ги искоментираш.
--- надополнето: 1 јуни 2013 во 14:59 ---

Не плачи! Досадни сте! Еве и за тебе истиот коментар важи

Не се прави глуп и јас ја гледав пренос на телевизвија и коментаторот рече не е сигурен дали на Металург му поништиле чист гол и после 5 минути од камерата на алфа ја прегледале ситуацијата а камерата на алфа била на поубаво место наместена и коментаторот на Мтв кажа после прегледувањето на снимката од камерите на Алфа јасно се виде дека голот што се поништил бил исправна одлука во офсајд бил. Како не ти текна овој момент да ги искоментираш.

Абе ова е најтрагично бе, кога навивачи на друг клуб бараат алиби за сосема трет клуб зашто немало да осови титула, и само кај нас го има ова на никое друго место.
Па да не тие 60 и кусур гола судиите преку сеознава ги псотигнаа ли бе, или па најмлаку примените голови во лигава да не играа и судиите воодбрана за нас па да неможат да шутнат накај нашиот гол.
И плус тоа уткамицата уште не е одиграна, а ние титулата уште не сме ја осовиле па да зобреите дека ни ја дале.
Се надевам сепак дека на крај ќе искочи виситна тоа што зборите дека ние ќе сме шампиони утре, па вие после зборете колку сакате дали била подарена тиулата или не.

Завист бе брат... ко цела сезона да не сме играле добро и да не сме победувале па сеа наеднаш ни ја подариле титулата.. шо да ти кажам :) а и се гледа од кого доаѓаат такви коментари, па после љутење ако им речеш комплекс ова она...

Добри се и Турново затоа и изгураа до тука... мада сега веќе при крајот на сезоната се гледа дека неможат да се носат со Вардар, и тешко дека ќе се снајдат со Вардар на Градски (плус нерешено е во прилог на Вардар).

Иначе, по мене титулата сепак требаше да ја решиме претходното коло, али што е, тука е.

Ќе биде добар натпревар, би сакал Градски што е можно поисполнет да биде, и Вардар да ја земе титулата.

Мада ќе видиме.. додека не се дигне пехарот не е ништо сигурно :ROFLMAO:

Најсмешно ми е дека некој мисли турново може да се носи со нас... Абе петарда изедоа последен пат на градски. Во Турново 2 пати на гол шутнаа. Еден играч им е и во недела пак со најмалку 3 ќе си одат.

Најсмешно ми е дека некој мисли турново може да се носи со нас... Абе петарда изедоа последен пат на градски. Во Турново 2 пати на гол шутнаа. Еден играч им е и во недела пак со најмалку 3 ќе си одат.

Ама брат тој од Битола не ни ја признава титулата... наместена била, знае му јавија вчера... сеа треба живи да се изедеме, нема легитимитет титулата :place:

Место да рече (ако ја освоиме титулата) „ајде честито, па следната година ќе ве јадеме“, он се занимава со вакви работи.

Али тоа е.. македонски инат е надалеку познат :)

Ама брат тој од Битола не ни ја признава титулата... наместена била, знае му јавија вчера... сеа треба живи да се изедеме, нема легитимитет титулата :place:

Место да рече (ако ја освоиме титулата) „ајде честито, па следната година ќе ве јадеме“, он се занимава со вакви работи.

Али тоа е.. македонски инат е надалеку познат :)

Епа тоа е, исти се ко ш иптарите се некој друг им е крив а успесите на ВАРДАР се местени. Ко иста кал правени...

Абе ова е најтрагично бе, кога навивачи на друг клуб бараат алиби за сосема трет клуб зашто немало да осови титула, и само кај нас го има ова на никое друго место.
Па да не тие 60 и кусур гола судиите преку сеознава ги псотигнаа ли бе, или па најмлаку примените голови во лигава да не играа и судиите воодбрана за нас па да неможат да шутнат накај нашиот гол.
И плус тоа уткамицата уште не е одиграна, а ние титулата уште не сме ја осовиле па да зобреите дека ни ја дале.
Се надевам сепак дека на крај ќе искочи виситна тоа што зборите дека ние ќе сме шампиони утре, па вие после зборете колку сакате дали била подарена тиулата или не.

Не реков јас нешто за Турново дека нема да освој титула. А и од кај знајте вие дека сигурно ќе ја земите титулата?
Едноставно, на натпревар кој решава за титулата да биди суден од убедливо најслабиот судија во првенството.

Не реков јас нешто за Турново дека нема да освој титула. А и од кај знајте вие дека сигурно ќе ја земите титулата?
Едноставно, на натпревар кој решава за титулата да биди суден од убедливо најслабиот судија во првенството.

Па ставен е ако има потреба да свирне едно пеналче.

Ејј палиме и гасимее у државава :X3:

Мене воопшто не ми се допаѓа Бартон, и реално не треба он да суди.
Т.е. никој од судииве не ми прави ќеиф, сите некако против нас судат, се им ебам :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom