Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве ги љопките колку се мажи, а и секако од ФФМ па и од Вардар(пошо се идиоти) пробуваа да го сокриајт инцидентов ама среќа овие сечените се без грам мозок па сами го ставиле клипот за да се пофалат за акцијата, ама кога ќе играат вардар на домашен терен догодина лично ќе донесма поп сите играчи на Слога има пред да почне утакмциата прекрстени.
Младинци е ова?

Пионери или кадети, малдинците играле на домашен терен.
Од секогаш вака било таму..знам пред неколку години за куп Работички ги тепале и после не можеле со полиција да ги извадат...никој ништо не презема..мизерија, јас не знам шо е смешно

Од секогаш вака било таму..знам пред неколку години за куп Работички ги тепале и после не можеле со полиција да ги извадат...никој ништо не презема..мизерија, јас не знам шо е смешно

Смешен ми е главниот судијата, глеј каде е а како бега. Таму линискиот си стои на место овој па фати магла

Смешен ми е главниот судијата, глеј каде е а како бега. Таму линискиот си стои на место овој па фати магла
Знам дека е смешен моментот
Ама нив ова му е предмет на заебанција, тоа не чини

Еве ги љопките колку се мажи, а и секако од ФФМ па и од Вардар(пошо се идиоти) пробуваа да го сокриајт инцидентов ама среќа овие сечените се без грам мозок па сами го ставиле клипот за да се пофалат за акцијата, ама кога ќе играат вардар на домашен терен догодина лично ќе донесма поп сите играчи на Слога има пред да почне утакмциата прекрстени.
Само нормален ден во Чаир, ништо друго.

Шкендија - Вардар
Силекс - Дрита
Металург - Работнички
Напредок - Турново

Сите овие беа вчера и уште се блокирани на бет365. Нека му ја дат на Вардар со време титулата, нема смисла да се трошат другите клубој за да се доигра сезоната.

Шкендија - Вардар
Силекс - Дрита
Металург - Работнички
Напредок - Турново

Сите овие беа вчера и уште се блокирани на бет365. Нека му ја дат на Вардар со време титулата, нема смисла да се трошат другите клубој за да се доигра сезоната.

Не бе па и ти. Зошто така милиш? Има уште борба за титулата. Изјави Артим дека чесно ќе ја доиграат сезоната. Сигурно ќе биде екстра натпревар. Увертира на финалето во Лига Европа :LOL:

А Вардар ќе си победи лесно, стално Вардар лесно поминувал против Шкендија во Тетово. Не ми текнува дали некогаш Шкендија земала барем бод дома против Вардар? :)
Плус, вардарци горат од желба да се одмаздат за елиминацијата од купот.

А Вардар ќе си победи лесно, стално Вардар лесно поминувал против Шкендија во Тетово. Не ми текнува дали некогаш Шкендија земала барем бод дома против Вардар? :)
Што тресеш глупости, лани единствен пораз ни беше во Тетово со Шкендија, годинава првата ја загубивме со 2-1, а во купот нерешено. Пред 2 сезони два пати загубивме во Тетово со 3-1 и 3-0 ми се чини.

Ќе има некој пренос денеска на мтв или толку беше со преностите? :tapp:

Не бе па и ти. Зошто така милиш? Има уште борба за титулата. Изјави Артим дека чесно ќе ја доиграат сезоната. Сигурно ќе биде екстра натпревар. Увертира на финалето во Лига Европа :LOL:

Да бе, чесно ќе си изгубат.
Ќе има некој пренос денеска на мтв или толку беше со преностите? :tapp:
Да, Металург - Работнички.

Вардар- 2
Турново - 2
Тетекс - 1

Ајде да лапнеме некој денар :D

Што не кажавте дека играат Силекс-Дрита денеска :cautious:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back