Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Немале пари играчите :pos: , се убија од местење цело време и немале пари ... џабе играле , абе овие филмови само на вас можат да ви прават само затоа што сте тешки малоумници.

Немале пари играчите :pos: , се убија од местење цело време и немале пари ... џабе играле , абе овие филмови само на вас можат да ви прават само затоа што сте тешки малоумници.

Што мрчиш кога врска немаш. Управата што местеше одамна не е во клубот, а и парите да им ги дадеа на играчите од местењата немаше да има толкави турбуленции во клубот. Па играчите не моле да идеме на стадион зашто сака да земат некој динар од билетите, па самиот Положани кој може да бира кај да игра у нашето првенство остана и си продаваше билети самиот иако по професија не е тоа. Ама те боли затоа, пошто елиминира клуб позади кој стои цело Скопје

Па играчите не моле да идеме на стадион зашто сака да земат некој динар од билетите, па самиот Положани кој може да бира кај да игра у нашето првенство остана и си продаваше билети самиот иако по професија не е тоа.
Среќа што вие плаќате карти :tapp: , а за тоа другото да бе стои цело Скопје позади нас и криво ти е ? не цело Скопје цела Македонија стои криво ти е ? па ме заболе ако ти е криво .

Среќа што вие плаќате карти :tapp: , а за тоа другото да бе стои цело Скопје позади нас и криво ти е ? не цело Скопје цела Македонија стои криво ти е ? па ме заболе ако ти е криво .

Ти знаеш дали платат карти публиката, дан те зеле и тебе да продаваш билети, чек Артим ти ли си? А за тоа не ме боли стапот за вашиот клуб и играчи пошто и во ваква ситуација се пички во душа, се покажа ова доста пати сезонава

Abe uste places!!

Не се глупи да пријават ако и самите го прават.Срамота да цинкариш местење утакмици:facepalm:
Не туку се држи за глава туку прати ги коментарите од нивните фанови кои кажуваат дека пред само неколку месеци и тие истото го правеле и се занимавале со местенки. Кој ги пријави нив?

24849345.jpg

Затоа цел ден завчера кружеа муабети дека Металург е местена 2-ка.
Иначе за Тетекс-Вардар, да бевте пред стадион пред и после утакмица ќе видевте какви коли имаше и све ќе ви беше јасно, а камоли да влезевте у ресторанот.
Нека отпадне Тетекс и нека си заминат овие, нив не им чуе курот за Тетекс. Не заслужуваа да имаа навивачи на 22 мај. Предводени од "миленикот" Боби па се до Начевски. ;)
И не се правите паметни вие од Шкендија, ни вие не бевте поарни до вчера, а може и сеа истиот филм го тераат, само никој не знае. Не за џабе беше напраен пеналот со Металург у последните минути?! Ако бевме прави навивачи и вие и ние, никој нема да се појави на финалето.:)

Ima golemi shansi da e vistina seto ovaa , sram za Metalurg , pa i Turnovo i Vardar sea pa i istite Metalurg ke kupaat se sto mozat do krajot... Nekako Turnovo e po favorit za sampionskata titula , Vardar ima teshko gostuvanje kaj nas , sigurno nema da pobedi , Turnovo ima lesen raspored do krajot , valjda ke frlaat i tie nekoj denar na krajot :rolleyes:
хехехее!
Јас се кладаам у кола, у стан, у стрина, у што сакаш дека сред Тетово Вардар ќе ја тепа Шкендија.
А дали тоа ќе биде наместана утакмица, или поради подобриот квалитет ќе тепа Вардар, незнам, само знам дека сигурно ќе имаме 3 бода од Тетово ;)

А од друга страна, на нашава лига потполно би и одговарало шампионот да биде од село, како Турново. Селска лига=селски шампион.

Ima golemi shansi da e vistina seto ovaa , sram za Metalurg , pa i Turnovo i Vardar sea pa i istite Metalurg ke kupaat se sto mozat do krajot... Nekako Turnovo e po favorit za sampionskata titula , Vardar ima teshko gostuvanje kaj nas , sigurno nema da pobedi , Turnovo ima lesen raspored do krajot , valjda ke frlaat i tie nekoj denar na krajot :rolleyes:
Турново е на врвот, токму заради тоа што си работат домаќински, не се занимаваат со местење, не ги интересира тоа. Затоа се таму каде што се. Да работеа сите како нив, фудбалов у Македонија ќе ни цветаше.

И у право е членов погоре што пиша дека за финалето, да имаме барем малку свест, барем малку да се грижиме за клубовите, не треба ни еден навивач да има на трибина, и од едните и од другите. Нека не ви мачкаат очи, и вашиве си местат ама нормално дека во јавност ќе се обидуваат да го покријат тоа со патриотизам и со “верност“ на клубот.
Да се разберемо, низ светов можеш да ги изброеш на прсти таквите што играат со срце за клуб, а уште помалку што би играле за без пари во тимот, а камо ли во Македонија. Си лапаат пари они, нека не ви мачкаат очи.
И не го сфаќајте ова како провокација, мое мислење е, нормално ваше си е тоа дали ќе верувате или не.

Да не беше пенал ќе беше гол
--- надополнето: 9 мај 2013 во 16:33 ---
Инаку одамна сакав да пишам за Ненад Мишковски. Како игра дечкото, како со срце се бори за секоја топка, ми личи ко да е дете на Шкендија. Да беше до мене би го пуштил само доколку најде клуб од странство. Секоја чест за него, браво Нено(y)

Нема екипа во нашево првенство што не места но ова што им го напрајле на металург им го упикале и тоа како:ROFLMAO:

Немав намера да пишам за комшииве но како е мозно сфе мафијашиве нив да го најда и пред неколку години така и сега,и дали ке има организациа од страна на војводи за финалево гледам нешто пишуваат погоре подобро би било да се бојкоотира?

Ako vardar ne stane Sampion: Cela liga e namestena,ne vredi da se ide na stadion,ligata ni selska dno dnaa,site kovat zagovor protiv vardar koj mnogu e kvaliteten pa taka i mestat na golemo i stativi vo 95 minuta :) sekoja nivna izgubena utakmica bila pustena ili mestena a nikako dobiena ......Sampiob vardar: Ciao prijatno,samo dokaz deka se Sila....Sreka golema sto igrame pak protiv vas,pak vo ovie okolnosti,pak bez lopovskata uprava..od tetovo bodovi zaboravete....a do komsivkite: gi fati otsega panika,fufka za idenje vo finale. Pa barate alibi za neprisastvo ...istite vie vo dekemvri lani pod istite okolnosti cela drzava sobravte od sekoj kraj vo Gjorce petrov...isto togas gi vrtevte ovie muabeti za vasata losa uprava i mestenje ama iskoristivte moment..licemerie od prv stepen.Na 22 vtori sve ke se naplati,ubava oprostalka od liga ke imate,toa sigurno znam

• Ми се допаѓа
Reactions: ADP
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom