Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Па не за џабе е капитен. Мичка и Костовски мора да бидат единствени опции за стартери,зашто може да се налутат.. Него овој Португалецов што позиција е,? Нешто како Костовски или повеќе како крилен напаѓач?
Напаѓач е класичен.

Иначе можно е враќање и на Вандаир во Вардар

http://aberdzija.com/sport/sileks-go-zatvora-transfer-pazarot-so-6-zasiluvanja.html
Силекс прв со конечната листа на трансфери:
Дојдоа: Филип Пјевац (голман), Душан Рајда (средина) и двајцата од ФК Вршац, Денис Миленов (средина), Димче Стојановски (средина) и двајцата од Македонија ЃП, Игор Павловиќ (напад) и Натано Ватимена (напад) кој доаѓа од Холандски третолигаш кој бил втор тим на Ајакс, иначе играчов наводно ја поминал школата на Ајакс.

Отидоа: Мишовски, Атлески, Богдановски и Васов.

- Јорде -​
- Дробаров - Карчев - Кралевски - Секуловски -​
- Лазаровски - Мицевски - Деспотовски - Божиновски -​
- Исени - Петковски -​

На клупа ги имамо: Манчевски, Бејтулаи, Ристов, Крстевски, Петковски, Јовановски, Блажевски, Настевски, Дурански, Начевски...
Го жалим Силекс :D

Напаѓач е класичен.

Иначе можно е враќање и на Вандаир во Вардар
И како полушпиц игра ;)
--- надополнето: 31 јануари 2013 во 19:55 ---
- Јорде -​
- Исени - Петковски -​

На клупа ги имамо: Манчевски, Бејтулаи, Ристов, Крстевски, Петковски, Јовановски, Блажевски, Настевски, Дурански, Начевски...
Само левиот бек не ви чини. Чаки наш, бившиот ни капитен :tapp: ејј кога ќе ми текне кој ни бил капитен ме фаќа серка.

Какво финале на куп ќе биде Вардар-Тетекс, само да ги поминеме Шкендија и Силекс :icon_mrgr:
Уште од сега ме фаќа еуфорија, се надевам ќе гледаме такво финале :icon_mrgr:

- Јорде -​
- Исени - Петковски -​

Какво финале на куп би било тоа против нас (y)
--- надополнето: 31 јануари 2013 во 19:56 ---
Какво финале на куп ќе биде Вардар-Тетекс, само да ги поминеме Шкендија и Силекс :icon_mrgr:
Уште од сега ме фаќа еуфорија, се надевам ќе гледаме такво финале :icon_mrgr:
Исто мислиме :D

И како полушпиц игра ;)
--- надополнето: 31 јануари 2013 во 19:55 ---

Само левиот бек не ви чини. Чаки наш, бившиот ни капитен :tapp: ејј кога ќе ми текне кој ни бил капитен ме фаќа серка.
Љаки, не Чаки :D Добар беше бе, па и уште е за нашево првенство. Играше за вас во онаа генерација со Вандаир, Брага и компанија, супер играч беше.
Замена за него е Бејтулаи, младо дете и талент невиден. Ми текнуе на ланската утакмица со Шкендија, ги гризеше, не им даде да мрднат на нивните напаѓачи.

Него финале Вардар - Тетекс, па уште по можност да се игра на Градски....ќе пука од све стране :D

На Тетекс најголем проблем мислам дека ќе им биде нападот.
Врти сучи пак некако не ми се засилија доволно во нападот. И на пријателскиве се виде дека слабо стојат на реализаторски план. Единствено Исени ми е надеж дека ќе дава голови, за овој Петковски секогаш сум бил скептик, само он е во гз правен секоја топка кај него се одбива па знае да се раздава голови :icon_mrgr:
Сите утакмици има 0-2 гола да им бидат :icon_mrgr:
И Дурански нели отиде во Ворскла?

Љаки, не Чаки :D Добар беше бе, па и уште е за нашево првенство. Играше за вас во онаа генерација со Вандаир, Брага и компанија, супер играч беше.
Замена за него е Бејтулаи, младо дете и талент невиден. Ми текнуе на ланската утакмица со Шкендија, ги гризеше, не им даде да мрднат на нивните напаѓачи.

Него финале Вардар - Тетекс, па уште по можност да се игра на Градски....ќе пука од све стране :D
Утнав малце, ги помешав Секуловски и Ристов. :)

Ама и Ристов е кај вас така?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom