Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Beck's, и Toni, неможам да го тагнам него, да ве прашам, вие сте по упатени кај вас у клуб.Имаше едно дете од кај вас од школата, играше и за репрезентација до 17 и до 19, шпиц игра, детето стварно беше топ, слушнав дека од кај вас отишол во Швајцарија 2 лига, незнам како му беше името, а мислам дека беше роден 1993, знаете нешто за него?

Абе титулата отиде јабана одамна.
Некои јаки клубови, коа ова ќе им се деси на "полугодие", не плачат многу, затоа што им се отвора цела полусезона за млатење пари ;)
Batka, veke 3 dena sto nemam puseno nitu edna cigara pa ke me izvinis ovie denovi:X3:
Хах, јака ти душа. Тешка борба си решил да водиш.(y)

Beck's, и Toni, неможам да го тагнам него, да ве прашам, вие сте по упатени кај вас у клуб.Имаше едно дете од кај вас од школата, играше и за репрезентација до 17 и до 19, шпиц игра, детето стварно беше топ, слушнав дека од кај вас отишол во Швајцарија 2 лига, незнам како му беше името, а мислам дека беше роден 1993, знаете нешто за него?
За Валмир Нафиу да не збориш?

Не можеш да ме тагнеш бидејќи О-то ми е на кирилица :D

Да не мислиш за Валмир Нафиу! Отиде во Базел, сега направи трансфер во Хамбург.

За Валмир Нафиу да не збориш?
Мислам дека така му беше името, не го памтам, тешки имиња имаат.:)
--- надополнето: 20 јануари 2013 во 01:27 ---
Не можеш да ме тагнеш бидејќи О-то ми е на кирилица :D

Да не мислиш за Валмир Нафиу! Отиде во Базел, сега направи трансфер во Хамбург.
Дај нешто слика од него имаш?

Valmir Nafiu igrase za Basel pa za Hamburg 2 Regionalna Liga. Tamu se vrti nekade po vtorite ligi

Мислам дека така му беше името, не го памтам, тешки имиња имаат.:)
--- надополнето: 20 јануари 2013 во 01:27 ---

Дај нешто слика од него имаш?

418928_10151012747026300_718720062_n.jpg

Да бе да тој е...:icon_mrgr:

2-3 пати го гледав за репрезентација, ако се сеќавам добро мислам дека и капитен беше, попара праеше дечкото, многу лесно сте го испуштиле, има иднина во него.

Да бе да тој е...:icon_mrgr:

2-3 пати го гледав за репрезентација, ако се сеќавам добро мислам дека и капитен беше, попара праеше дечкото, многу лесно сте го испуштиле, има иднина во него.

Добри пари зеде клубот од него.

Турново отишле на припреми во Анталија.
Се засилиле со Александар Тенекеџиев. Мислам дека одличноќе им дојде.
Клубот го напуштил само Петковски.

Дрита земала на проба еден Хрват Домогоје Бариќ и еден од Мали Квакје Опорг.

Што имаат заедничко Осеи Кофи, Домагој Барач и Адриан Кекец? И тројцата се аматери кои доколку потпишат во Вардар, Дрита или Пелистер (соодветно) за прв пат по неколку години ќе играат професионален фудбал. Е, затоа е фудбалот таму кај што е. Или пак клубовите нека се соочат со фактот дека се аматерски.
Од Macedonian football најдобро ја опишаа состојбата во Мак фудбалот (y)

Ни замачкаа очи и нас, ќе го носеле Тодоровски, ќе го носеле Гроздановски, ќе го носеле овој-оној...
Нема врска Тодоровски нема да дојде сигурно, Гроздановски веќе замина во Иран, додека Илиојоски ќе дојде ако не најде клуб во странство.
А ми носат играч кој никогаш не бил нешто повеќе од аматерски фудбалер.
Притоа го бркаат Стојаковиќ :facepalm:

Инаку Гешоски и Бошковски наводно биле блиску до Тетекс?

Од Macedonian football најдобро ја опишаа состојбата во Мак фудбалот (y)

Ни замачкаа очи и нас, ќе го носеле Тодоровски, ќе го носеле Гроздановски, ќе го носеле овој-оној...
Нема врска Тодоровски нема да дојде сигурно, Гроздановски веќе замина во Иран, додека Илиојоски ќе дојде ако не најде клуб во странство.
А ми носат играч кој никогаш не бил нешто повеќе од аматерски фудбалер.
Притоа го бркаат Стојаковиќ :facepalm:

Инаку Гешоски и Бошковски наводно биле блиску до Тетекс?
Немој да ме јебеш :D Ај вториов добар е, ама за Ѓешо ако е вистина...кој ви к*р бизнис бе па што го избркавте? :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom