DracevoTheCity
Чиста Македонија !
Дарко тренираше со мене у Цементара ( ССК Младинец тогашен ) па се префрли во Вардар. Е сеа незнам колку време остана тамо и дали од Вардар отиде во Србија.Инаку да те прашам Дарко Мицевски кај вас има играно?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дарко тренираше со мене у Цементара ( ССК Младинец тогашен ) па се префрли во Вардар. Е сеа незнам колку време остана тамо и дали од Вардар отиде во Србија.Инаку да те прашам Дарко Мицевски кај вас има играно?
И први засилувања ќе ви бидат младите Бурхан Емурлаху и Неби Мустафи?Ако се реализира до понеделник зделката со спонзорот, Шкендија ќе биде многу моќна финансиски!
И први засилувања ќе ви бидат младите Бурхан Емурлаху и Неби Мустафи?![]()
И први засилувања ќе ви бидат младите Бурхан Емурлаху и Неби Мустафи?![]()
Па 29 години за голман е како 18 за играчХах ако бидне оваа работа нема да ни требаат тие! Ама ако доаѓа некој друг спонзор тогаш Емурлаху би требало да дојде, а Мустафи не!
А и вашето засилување, голманот ептен млад, перспективен![]()
Па 29 години за голман е како 18 за играч
Дај боже да направите добар тим, нема да биде интересно да ве елиминираме па да се вадите дека сте имале послаб тим
Само незнам кој од странство би дошол во лигава за да ви зголеми квалитет, а тие што ви се на располагање од земјава нема да ви завршат многу работа.
Ги пуштивте најдобрите, незнам со кој памет, со оглед на тоа што до крај на рокот има 10 дена а не ми изгледате како да сте блиску до наоѓање замени.
KondicijaDemek Izair Emini mnogu ke ni fali, sezonava tinja bese, a ima kondukcija samo za 45'
Batka, veke 3 dena sto nemam puseno nitu edna cigara pa ke me izvinis ovie denoviKondicija![]()