Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега на мтв 1 ќе биди преносот или на собранискиот канал ?
Инаку ништо чудно за Битола 20 години од кај нас касни касетата за да ги видиме головите ...
На Собраниски колку што знаем...

se e tocno osven slednoto: tetex ne e vo nivo na Shkendija i ne moze toa apsolutno da se sporeduva,vie i da ne mestite na posledno mesto ke bevte,razlikata e vo toa dali ja mestite da gubite so 2 ili 4 razlika...sepak koeficientot da gubi tetex sekogas e pod 1.3 so ne e nikakva pricina deka mestat..
od druga strana Shkendija nema na kome da se dokaze spored kvalietot,toa e dokazano vo derbi natprevarite...i ne zaboravaj za poraz na Shkendija(doma) se dava koeficient nad 4 minimum,e toa e veke dobra pricina da si mestat i taka da si gi vadat pllatite ...
Abe decko i na tie 1.3 se pravat pari ;) Lugjeto ne ja igraat za 1000 denari tuku za milioncinja pa udri matematikata ti sega...Kazimi sto e poslab Teteks od Sileks,Pelister,Rabotnicki,Napredok i Drita ?

Абе љопаков збори за местење :tapp: па они наместија натпревар од европа а за лига не треба да се збори

Жити се, која е разликата?
И вака и така си наместил утакмица.

Da be toa , ama Shkendija ima edna od najdobrite ekipi vo ligata eve od 2-3 godini , pred 2 sezoni Sampioni , lani na tretoto mesto , ovaa godina isto taka ke bideme vo prvite 3 mesta . Drug e problemot sto imame igraci kao Nexhipi , Polozhani , i drugi koi zemaat golema plata , pa upravite na site klubovi vo mak. prvenstvo samo preku tie meshtenki mozhaat da napravat neshto , ako me razbirash ...

Ama ne kako Teteks , i lani , i ovaa godina samo mestat , ne odi toa taka sekoe kolo ..

P.S. Slushnav deka se zaebale fudbalerite na Teteks za mecot so Drita :pos: Se dogovorile da ja mestat i dvete ekipi za pobeda na Teteks , i Tekstilcite go igrale eden den pred da pocne mecot mnogu , i kladilnicite odmaa go blokirale mecot , taka fudbalerite na Drita ne mozhele da uplatat i tie za dvojka na Teteks , i se iznervirale tie i za inaet igrale mnogu jako , i si nemalo mesto za meshtenka , i pobedija . Taka upravata i fudbalerite na Teteks ostanale so golema 0 , i bez bodovi , i bez pari :facepalm:

Од кј ги ваѓате муабетиве само, не ми е јасно?
Се изнаервирале, па го играле јако, па го поте...победиле...
Доста ваѓате муабети бе, мислите интересни дека сте. Тетекс и дента (петокот) можеше да се игра у кладилница, а не ја блокирале, па се изнервирале овја...глупости.

Da be toa , ama Shkendija ima edna od najdobrite ekipi vo ligata eve od 2-3 godini , pred 2 sezoni Sampioni , lani na tretoto mesto , ovaa godina isto taka ke bideme vo prvite 3 mesta . Drug e problemot sto imame igraci kao Nexhipi , Polozhani , i drugi koi zemaat golema plata , pa upravite na site klubovi vo mak. prvenstvo samo preku tie meshtenki mozhaat da napravat neshto , ako me razbirash ...

Ama ne kako Teteks , i lani , i ovaa godina samo mestat , ne odi toa taka sekoe kolo ..

P.S. Slushnav deka se zaebale fudbalerite na Teteks za mecot so Drita :pos: Se dogovorile da ja mestat i dvete ekipi za pobeda na Teteks , i Tekstilcite go igrale eden den pred da pocne mecot mnogu , i kladilnicite odmaa go blokirale mecot , taka fudbalerite na Drita ne mozhele da uplatat i tie za dvojka na Teteks , i se iznervirale tie i za inaet igrale mnogu jako , i si nemalo mesto za meshtenka , i pobedija . Taka upravata i fudbalerite na Teteks ostanale so golema 0 , i bez bodovi , i bez pari :facepalm:

Ај бе глупости невидени се муабетиве рекла казала.

Poveke nema da vodam diskusija za toa sto se slucilo na mecot Drita-Teteks , cim ne znaete nisto sto se slucilo, nemate nitu edna informacija , samo zboruvate opsto taka samo zatoa sto si igraat k** so vasiot klub , a vie ne im mozhete nishto , nitu edna reakcija nemalo , ama taa najmala da beshe , toa e (y)

Темава и дискусијата во неа на се личи само не на тема за Македонско фудбалско првенство :facepalm:

Од кј ги ваѓате муабетиве само, не ми е јасно?
Се изнаервирале, па го играле јако, па го поте...победиле...
Доста ваѓате муабети бе, мислите интересни дека сте. Тетекс и дента (петокот) можеше да се игра у кладилница, а не ја блокирале, па се изнервирале овја...глупости.
Kogo lazes ti be!!???

Ostaj go , on sam tuka komentiral deka ne odel na utakmici na Teteks , sea pa kje se interesira dali ja primaat Teteks dvojka vo Petokot so Drita 1:0 .
Imase negov post za pobeda na teteks,i eden sovet so mi davase da ne ja igram 1-1 ,a sega preku nok znael deka ne e mestena...koj licemerstvo ej !!!!!

Тоа што и двајцата сте крајно неписмени, тоа е ваша работа со која немам намера да се замарам. Кажав дека ја примаа во кладилница и во петокот, а не дека немало муабети дека ќе биде двојка.
А све тоа беше реплика на филмот што го напрае другар ти дека била наместена, ама дека дента ја блокирале па неможеле да ја уплатат овие од Дрита, па се изнервирале и го потепале....победиле Тетекс.

И после ова ако не сфативте, остана да го викнем уште екстрим да ви нацрта.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom