- Член од
- 8 април 2007
- Мислења
- 16.034
- Поени од реакции
- 9.126
На Собраниски колку што знаем...Сега на мтв 1 ќе биди преносот или на собранискиот канал ?
Инаку ништо чудно за Битола 20 години од кај нас касни касетата за да ги видиме головите ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На Собраниски колку што знаем...Сега на мтв 1 ќе биди преносот или на собранискиот канал ?
Инаку ништо чудно за Битола 20 години од кај нас касни касетата за да ги видиме головите ...
Abe decko i na tie 1.3 se pravat parise e tocno osven slednoto: tetex ne e vo nivo na Shkendija i ne moze toa apsolutno da se sporeduva,vie i da ne mestite na posledno mesto ke bevte,razlikata e vo toa dali ja mestite da gubite so 2 ili 4 razlika...sepak koeficientot da gubi tetex sekogas e pod 1.3 so ne e nikakva pricina deka mestat..
od druga strana Shkendija nema na kome da se dokaze spored kvalietot,toa e dokazano vo derbi natprevarite...i ne zaboravaj za poraz na Shkendija(doma) se dava koeficient nad 4 minimum,e toa e veke dobra pricina da si mestat i taka da si gi vadat pllatite ...
Абе љопаков збори за местењепа они наместија натпревар од европа а за лига не треба да се збори
Жити се, која е разликата?Ima razlika da namestish 2-3 mecevi , i da namestish 381 utakmici .![]()
381 utakmica a nemaa gajle a pak vie 2-3 i odma na radarot na UEFAIma razlika da namestish 2-3 mecevi , i da namestish 381 utakmici .![]()
Жити се, која е разликата?
И вака и така си наместил утакмица.
Da be toa , ama Shkendija ima edna od najdobrite ekipi vo ligata eve od 2-3 godini , pred 2 sezoni Sampioni , lani na tretoto mesto , ovaa godina isto taka ke bideme vo prvite 3 mesta . Drug e problemot sto imame igraci kao Nexhipi , Polozhani , i drugi koi zemaat golema plata , pa upravite na site klubovi vo mak. prvenstvo samo preku tie meshtenki mozhaat da napravat neshto , ako me razbirash ...
Ama ne kako Teteks , i lani , i ovaa godina samo mestat , ne odi toa taka sekoe kolo ..
P.S. Slushnav deka se zaebale fudbalerite na Teteks za mecot so DritaSe dogovorile da ja mestat i dvete ekipi za pobeda na Teteks , i Tekstilcite go igrale eden den pred da pocne mecot mnogu , i kladilnicite odmaa go blokirale mecot , taka fudbalerite na Drita ne mozhele da uplatat i tie za dvojka na Teteks , i se iznervirale tie i za inaet igrale mnogu jako , i si nemalo mesto za meshtenka , i pobedija . Taka upravata i fudbalerite na Teteks ostanale so golema 0 , i bez bodovi , i bez pari
![]()
Kogo lazes ti be!!???Од кј ги ваѓате муабетиве само, не ми е јасно?
Се изнаервирале, па го играле јако, па го поте...победиле...
Доста ваѓате муабети бе, мислите интересни дека сте. Тетекс и дента (петокот) можеше да се игра у кладилница, а не ја блокирале, па се изнервирале овја...глупости.
Ostaj go , on sam tuka komentiral deka ne odel na utakmici na Teteks , sea pa kje se interesira dali ja primaat Teteks dvojka vo Petokot so Drita 1:0 .Kogo lazes ti be!!???
Imase negov post za pobeda na teteks,i eden sovet so mi davase da ne ja igram 1-1 ,a sega preku nok znael deka ne e mestena...koj licemerstvo ej !!!!!Ostaj go , on sam tuka komentiral deka ne odel na utakmici na Teteks , sea pa kje se interesira dali ja primaat Teteks dvojka vo Petokot so Drita 1:0 .