Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Само што не купувате карти туку уривате врати и слично.
Да не ќе дојде некој да ве спречи да влезете на ваша трибина? Не ме јеби, специјалците седат кај Војводи, кај вас има обични зелкари.
Денес ги видов колку се замараа, уве не ги боли.
На крај краева што има јас да се објаснувам, само ви кажав зошто решиле така, ниту имам некој став за одлуката, само сакам да видам реципроцитет потшо вашата управа изиграва многу паметна цело време па дели забрани на кого стигне.

На гости сте биле таму, друга полиција имало, плус ДПА вс ДУИ ситуација... :icon_mrgr:

Znaes deka doma koga igravme ne mozevme da vlezame vo nasata tribina ? neznam so koj bese ili renova ili Rabotnicki 20 policajci pred vratata.

Неможете пошто имале наредба од управата.
Ако имаат наредба од Албанци реагираат, во спротивно им е гајле, божем незнаете дека они одговарале само пред Бесими или како и да го викаа :)

Знам дека ако сакаат може да ве спречат да влезете ама само спцијалците...
Божем нема да избегате ако ви се пуштат?
Нема навивачка групашто ќе им стои да се тепа, сите бегаат.
Како не не пуштија нас на северна на Вардар-Скопје, прво ги разбутавме обичните и кога ни дојдоа специјалци курац, па пак се снајдовме.
И во Маџари специјалците не решија за брзо време кога Работнички не дупеа ни бараа 300 денари за карти.
Обични џандари не се ни замараат, па особено во градови кај што сите се знаете меѓусебе, да не ќе удрат по некој што го знаат? :)

Неможете пошто имале наредба од управата.
Ако имаат наредба од Албанци реагираат, во спротивно им е гајле, божем незнаете дека они одговарале само пред Бесими или како и да го викаа :)

Знам дека ако сакаат може да ве спречат да влезете ама само спцијалците...
Божем нема да избегате ако ви се пуштат?
Нема навивачка групашто ќе им стои да се тепа, сите бегаат.
Како не не пуштија нас на северна на Вардар-Скопје, прво ги разбутавме обичните и кога ни дојдоа специјалци курац, па пак се снајдовме.
И во Маџари специјалците не решија за брзо време кога Работнички не дупеа ни бараа 300 денари за карти.
Обични џандари не се ни замараат, па особено во градови кај што сите се знаете меѓусебе, да не ќе удрат по некој што го знаат? :)

kako ke se pustat pred 6.000 kazimi ? ako se pustat tia 6.000 kaj specialcite ?

па нормално тој свое дете нема да тепа а кога е во прашанје некој Албанец тогај е друго нели ;)

a zasto da im se pustat na 6.000!!!!??
Policiski saat ili sto !!
aj ne tresete gluposti,kako sakat oni taka ke bide,sepak se domakini...ama posle ke pocnat da navivat so toa:Nas klub nas Grad samo tetex(tetovo) Gjorce Petrov :)

Само што не купувате карти туку уривате врати и слично.
Да не ќе дојде некој да ве спречи да влезете на ваша трибина? Не ме јеби, специјалците седат кај Војводи, кај вас има обични зелкари.
Денес ги видов колку се замараа, уве не ги боли.
На крај краева што има јас да се објаснувам, само ви кажав зошто решиле така, ниту имам некој став за одлуката, само сакам да видам реципроцитет потшо вашата управа изиграва многу паметна цело време па дели забрани на кого стигне.

На гости сте биле таму, друга полиција имало, плус ДПА вс ДУИ ситуација... :icon_mrgr:
Kako samo gi vrtis muabetite , ednash policija , sea meshash partii , dobro e shto gi branish i Tekstilci ...:icon_lol:

свака ти 4аст на живците шо ги имаш што се обидуваш да се објаснуваш со ИНАЕТИВЕ за нешто што и самите знаа зошто е тоа така.
Брат колку и да не признавамо у право са овја што се заебаваа со нас, дојде време некој си "спонзори" да го преместуаа Тетекс у Скопје, единото нешто што ги држи заедно македонците у Тетово. Ја се нервирам што тија од " управата" т.е тетовчаните у клубот слепо го поддржуаа тоа преместуење у Скопје. Нема само со Шкендија да се игра туку и свите наредни утакмице ќе се играа у Скопје, сеа на зима ќе има чистка на играчи т.е читај ќе ги избркаа тија тетовчани што останаја у состав. Што е до мене подобро нека испадне у втора лига Тетекс барем ќе идем ќе го глеам со ќејф а не ваке да ни се смее цел свет.

Брат колку и да не признавамо у право са овја што се заебаваа со нас, дојде време некој си "спонзори" да го преместуаа Тетекс у Скопје, единото нешто што ги држи заедно македонците у Тетово. Ја се нервирам што тија од " управата" т.е тетовчаните у клубот слепо го поддржуаа тоа преместуење у Скопје. Нема само со Шкендија да се игра туку и свите наредни утакмице ќе се играа у Скопје, сеа на зима ќе има чистка на играчи т.е читај ќе ги избркаа тија тетовчани што останаја у состав. Што е до мене подобро нека испадне у втора лига Тетекс барем ќе идем ќе го глеам со ќејф а не ваке да ни се смее цел свет.

Allall neka tie (y) koga ne priznavat toa me luti.Treba sami da bidete za Teteks da ne dozvoluvate da se sluci ova sto ti kazes.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom