Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема да ве пуштат многу јасно :)
Не е ова во Тетово да си влезете од алтернативни влезови :icon_mrgr:
со ова тетекс сака да казе нејкеме гостински навивачи за зал мозеја да ќара некој денар од карти ама шо да праеш здравје само педери би испаднале ако испадне ти како што велиш

Пошто вие не ги пуштате на стадион, а вие кога сте гости си влегувате без проблеми на вашата трибина или на главната пошто сте многу побројни, а џандарите не се замараат.
Е ваму нема алтернативни влезчиња, еден е влезот, или ќе ве вратат на патарина :)

Ни на Војводи сигурно не им се допаѓа како им го водат клубот, треба да реагираат малце пошто клубот сигурно чекори кон втора лига :(
Само кои фаци се заплеткани во Тетекс, тешко дека и да пробаат може да сторат нешто...

Pa vojvodite seda mirni moze i nivna upravat zemat nesto zatoa ne prezemat nisto :oops:

со ова тетекс сака да казе нејкеме гостински навивачи за зал мозеја да ќара некој денар од карти ама шо да праеш здравје само педери би испаднале ако испадне ти како што велиш
Така беше најавено, еден меч веќе се одигра таму, за другите ќе видиме...
Не дека несакаат гостински навивачи, туку во Тетово реално неможе да ви ја дадат реципроцитетната забрана пошто џандарите не се замараат да ве спречат да влезете како навивачка група...

Пошто вие не ги пуштате на стадион, а вие кога сте гости си влегувате без проблеми на вашата трибина или на главната пошто сте многу побројни, а џандарите не се замараат.
Е ваму нема алтернативни влезчиња, еден е влезот, или ќе ве вратат на патарина :)

Ни на Војводи сигурно не им се допаѓа како им го водат клубот, треба да реагираат малце пошто клубот сигурно чекори кон втора лига :(
Само кои фаци се заплеткани во Тетекс, тешко дека и да пробаат може да сторат нешто...

Au :facepalm: samo zaradi toa shto tie se nesposobni na svoj grad da vlezaat privatno i da si navivaat (y)

I zatoa sea kje odaat vo Gjorce , :icon_mrgr: od mestenkite go plakaat stadionot kade igraat t.e. NOVIOt STADION i novoto ime na Teteks Skopje ...

Така беше најавено, еден меч веќе се одигра таму, за другите ќе видиме...
Не дека несакаат гостински навивачи, туку во Тетово реално неможе да ви ја дадат реципроцитетната забрана пошто џандарите не се замараат да ве спречат да влезете како навивачка група...
нејкем да навлегувам многу длабоко знам дека секој си коментира како што му одговара но сакам да ти казам дека војводите што немозеја да влеза не им беше забрането од нашата управа туку од полицијата за разлика од комшииви кој многу дирекно излегуваа и викаат нејкеме гостински навивачи за зал

uste nesto do Коњаникот Сабја istiot slucaj go imavme nie pred 4 godini mislim koga bese Samet Rasimi mislim upravata na Ballistite go izbrkaja od klubot :) koga se spasivme vo baraz so Teteks sto trebase da igrame ili koga padnavme ne mi se tekne sega.

e ovaa ti e nesto najglupo sto si go napisal vo posledno vreme definitivno...
jebes logiku,se plasele od nas pa begale vo tugj grad :facepalm:
nema nisto oficialno deka tamu ke se igra,ova e samo cista spekulacija samo za da se zbori nesto...jbg 6000x100(200 poslednite 2 god) den od karti tetex samo ednas godisno prodavat....i sigurno posledna ke im bide,dogodina so Shkupi derbi :)

nema nisto oficialno deka tamu ke se igra,ova e samo cista spekulacija samo za da se zbori nesto...jbg 6000x100(200 poslednite 2 god) den od karti tetex samo ednas godisno prodavat....i sigurno posledna ke im bide,dogodina so Shkupi derbi :)

Officialno e :) idi nekolku strani nazat natprevarite so Renova i Shkendija ,Teteks ke gi igra vo Gjorqe :) Teteks - Renova vo kup kade se igrase0-0 sto zavrsi.

Не е официјално ама така беше најавено.

Не се плашеле од вас па бегале, не се правете наудрени, туку во Тетово полицијата е 100% незаинтересирана па управата неможе да ја спроведе истата забрана како и од вашиот клуб.
Што треба, членовите од управа да застанат на врата и да не ве пуштаат? Тоа е наредба до полицијата и треба да си ја изврши таа работа, али пошто 90% се Албанци ви прогледуваат низ прсти и секогаш влегувате.
А вака во Скопје, курац што ќе дојдете како навивачка група, за обична публика никој не ве спречува.

А парите што ги добиваат за карти, дупло повеќе ги враќаат ради инциденти на трибини, казни кои ги добиваат само затоа што полицијата не си ја исполнила наредбата да ве спречи да влезете. Вака фино лепо, кој сака да гледа ќе си дојде, ни казни ни ништо :)

Не се плашеле од вас па бегале, не се правете наудрени, туку во Тетово полицијата е 100% незаинтересирана па управата неможе да ја спроведе истата забрана како и од вашиот клуб.
Што треба, членовите од управа да застанат на врата и да не ве пуштаат? Тоа е наредба до полицијата и треба да си ја изврши таа работа, али пошто 90% се Албанци ви прогледуваат низ прсти и секогаш влегувате.
А вака во Скопје, курац што ќе дојдете како навивачка група, за обична публика никој не ве спречува.
Izvini ,ama ovde gresish , pravis samoubistvo ..

Kakvo opravduvanje samo , lele :facepalm: , policija , i shto drugo nemate meshano koa e vo prashanje Shkendija :confused:

Абе гледам си се фатил полицијата, па полицијата!!

Што ќе направи полицијата кога ќе си купиме карти и индивидуално секој ќе влезе на трибина па ќе почнеме со навивање! Ваљда не мислиш дека треба да не заќутат да не навиваме!

Секогаш кога имало забрана за гостински навивачи сме биле без транспаренти.

И доста со тоа дека полицијата била незаинтересирана...дојдете видете па осетете малце. На мечот Дрита-Шкендија приведоа наши членови зошто беа качени на ограда не дека направија нешто!

Znaci priznavate deka Balistite se zakon,ne ebat 2% policija neli !!!!!
Ama ocigledno gresis,spored toa i so renova vovedoa reciprotitet pa igraa tamu a!!!??ne e do toa,koj ebe nacionalizam koga se vo prasanje pari ...a od toj mec tetex dobiva kolku za drugi 2 sezoni zaedno kako domakin...Ocigledno do nesto drugo e...sepak tie znaat,i tamu ke ne ima kolku-tolku,i tamu sme favoriti...
P.s boldiranoto:TI za tetex si !!???

Абе гледам си се фатил полицијата, па полицијата!!

Што ќе направи полицијата кога ќе си купиме карти и индивидуално секој ќе влезе на трибина па ќе почнеме со навивање! Ваљда не мислиш дека треба да не заќутат да не навиваме!

Секогаш кога имало забрана за гостински навивачи сме биле без транспаренти.

И доста со тоа дека полицијата била незаинтересирана...дојдете видете па осетете малце. На мечот Дрита-Шкендија приведоа наши членови зошто беа качени на ограда не дека направија нешто!
Само што не купувате карти туку уривате врати и слично.
Да не ќе дојде некој да ве спречи да влезете на ваша трибина? Не ме јеби, специјалците седат кај Војводи, кај вас има обични зелкари.
Денес ги видов колку се замараа, уве не ги боли.
На крај краева што има јас да се објаснувам, само ви кажав зошто решиле така, ниту имам некој став за одлуката, само сакам да видам реципроцитет потшо вашата управа изиграва многу паметна цело време па дели забрани на кого стигне.

На гости сте биле таму, друга полиција имало, плус ДПА вс ДУИ ситуација... :icon_mrgr:

Само што не купувате карти туку уривате врати и слично.
Да не ќе дојде некој да ве спречи да влезете на ваша трибина? Не ме јеби, специјалците седат кај Војводи, кај вас има обични зелкари.
Денес ги видов колку се замараа, уве не ги боли.
На крај краева што има јас да се објаснувам, само ви кажав зошто решиле така, ниту имам некој став за одлуката, само сакам да видам реципроцитет потшо вашата управа изиграва многу паметна цело време па дели забрани на кого стигне.

На гости сте биле таму, друга полиција имало, плус ДПА вс ДУИ ситуација... :icon_mrgr:

Специјалците седеле само кај Војводите, кај нас биле обични полицајци...:pos: Аман бе во кој филм сте влезени ќе помисли човек дека Шкендија е таа која е финансирана од државата :ROFLMAO:

И да кај нас ниту имало ниту ќе има ситуација каде во групата ќе се судрат партиски, го нема тој филм кај нас ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom