Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Golot na Gafuri(Renova) za 2-1 beshe fenomenalen , sea vidov na Alsat .. Isto taka i golot na A.Shaqiri beshe ubav:)

p,s, kolku samo slavenje imashe koa izramni Teteks od strana na trenerot i igracite :icon_mrgr:

Тетекс испаѓа тоа е готова работа дур иДрита и ќе се псаси нема ни бараж да игра што е најтрагично, не ми е јасно како таква мртва екипа ќе опстане во првенствово.
За следното првеснтво очекувам пола мак екипи пола албански ќе влезе Гостивар плус Ренова шкендија и Дрита и сега и Напредок ќе го прекрстат у КФ НАпредок а и Руфеја има шанси да влезе така да све полошо и полошо првнество иде и све потапа и потапа екипа се дел од прва лига.

Тетекс испаѓа тоа е готова работа дур иДрита и ќе се псаси нема ни бараж да игра што е најтрагично, не ми е јасно како таква мртва екипа ќе опстане во првенствово.
За следното првеснтво очекувам пола мак екипи пола ш.птарски ќе влезе Гостивар плус Ренова шкендија и Дрита и сега и Напредок ќе го прекрстат у КФ НАпредок а и Руфеја има шанси да влезе така да све полошо и полошо првнество иде и све потапа и потапа екипа се дел од прва лига.

Ne jas mislam deka treba da doagjaat Sasa , Kozhuf , Dolnodupeni , Kriva Palanka :pos:

Pa sto ima veze deka ke imaa pola Albanski ekipi , pola makedonski... neka investiraat vo klubovite , koj im e vinoven sto sega patat vo 3 ligi i opstinskite ligi :)

Ovaa ne e nishto losho , super si e :) , daleku od fuzii , daleku od River Plata i ne znam sto :pos:

Ne jas mislam deka treba da doagjaat Sasa , Kozhuf , Dolnodupeni , Kriva Palanka :pos:

Pa sto ima veze deka ke imaa pola Albanski ekipi , pola makedonski... neka investiraat vo klubovite , koj im e vinoven sto sega patat vo 3 ligi i opstinskite ligi :)

Ovaa ne e nishto losho , super si e :) , daleku od fuzii , daleku od River Plata i ne znam sto :pos:
Доенакде и ти си у право кој е крив што не вложуваат, ама најтрагично е и овие што вложуваат не вложуваат кој знае колку туку по 100ина илјади евра а со местенки рпават преку 500 000 евра и со тоа никако не го подигаат квалитетот на првенството ниту пак имаат некој терени да може и да гостуваш туку обични ораници.
Ама затоа догдина нема никој да има на стадион ќе има по 100 души а и како да дојде човек да ги гледа кога прва лига играат Турново ,Металург, Ренова, Дрита, Руфеја, Скопје овие 6 екипи заедно немаат 500 гледачи.

Аууу Вардар го јаде од Работнички :D
Прв пораз на домашен терен оваа сезона на Вардар, интересно не очекував дека ќе изгубат напротив мислев дека ќе имат лесна победа...

А вие цела сезона се утепавте од навивање, па си нашол за Војводи да збориш... А ако мислиш дека пак некој ќе ти даде објаснуење зошто не се навива, си се заебал. Ама све си мислим дека си преглуп за да сфатиш, а не дека е инает у прашање.

А овја па пи*кава битолска напатена, уште лајк ти стаел.
Бато и поарно да не одите ни да ги гледате ни да навивате...И јас да сум на ваше место не би одел кога се знае зошто и до кога ги зедоја играчите...А најжалосно е шо некои ваши љуѓе во управата го лажат народот околу нив дека ќе се спасите а овие му верват.Ситуацијата ќе биди следна вие ќе испадните клубот во 2-ра лига нема да има кој да го преземи.А тие ваши сегашни спонзори ќе си најдат друго клупче во нашата лига другата година и пак ќе си терат по разработената тактика...Jaс лично сакав Дрита и Силекс да отпаднат и тоа беше можна варијанта,ама со ова победа Дрита мислам 90% е спасена,а и Пелистер исто така да јебигааа....

Бато и поарно да не одите ни да ги гледате ни да навивате...И јас да сум на ваше место не би одел кога се знае зошто и до кога ги зедоја играчите...А најжалосно е шо некои ваши љуѓе во управата го лажат народот околу нив дека ќе се спасите а овие му верват.Ситуацијата ќе биди следна вие ќе испадните клубот во 2-ра лига нема да има кој да го преземи.А тие ваши сегашни спонзори ќе си најдат друго клупче во нашата лига другата година и пак ќе си терат по разработената тактика...Jaс лично сакав Дрита и Силекс да отпаднат и тоа беше можна варијанта,ама со ова победа Дрита мислам 90% е спасена,а и Пелистер исто така да јебигааа....
Тоа ми е најголемата мука...Да знаем дека има некој што ќе дава пари колку да се држиме у втора лига, ќе бев среќен што испаѓаме, само да не ги гледам ова мршојадциве што ни се пикнаа у клубов. Барем да беа некои што можеш да ги избркаш, ама се напикаја мафијашишта што не смееш да им се спротивставиш (пробал еден играч на ФК Скопје додека беа овие таму, па го нашле после цели два дена претепан).

А за навивањето, затоа и не се иде. Ама на ова неписмениве дојди и докажи им. Бевме на првата од пролетниов дел со Металург, видовме дека ипак абер немаат за опстанок и тоа е тоа.

Абе сум ја утнал темата јас, го пишав резултатот од Ренова - Работнички во темата за репрезентацијата :pos:

Deneska igrav/igravme na Zajas-Pirok (treta liga zapad ) , i toa kaj stadionot sto igra FK Napredok , ne beshe kojznae sto trevata , mozhe i podobro :)

Znaci imame izmena na Gradonacalnici vo Kicevo , i vo idninata KF ZAJAZI ke gi igraa mecevite kako domakin kaj sto gi igra Napredok , bar taka kako sto mi kazhaa tie od rakovodstvoto . :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom