Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Ovoj e sudijata koj ne dosudi cist penal za Shkendija protiv Vardar a istoto go stori pred toa za skopjani. Inaku dosega ne e dosuden nitu eden penal vo korist na Shkendija.
Епа сега можиш да се кладиш по што сакаш дека ако има потреба и не ви оди во корист резултата дека ќе добиете пенал и црвен картон за нас само да победите оти овај ецковски и шулевски неговиот сограѓанин мамата ни ја ебаа секоја сезона како претходно спиркоски и марковски но предничат овие охриѓаните на секоја натпревар спорни моменти дали црвени картони дали пенали ен важно но сме морале да загубиме кога воие ни судат потрчковците порнаешни на хари а сега на илчо

ps.инаку спорт ефе наводно после две три кола ќе имаат снимки од секој натпревар поставени ан нивната страна а до сега сите видовме дека само крадеја но времето ќе покажи дали ќе рализират тоа што се пофалија

Koj i da e sudija , Shkendija kje pobedi :)

Mnogu pokvalitetni i podobri sme od Pelister . Vo Bitola koga remiziravme , nie igravme bez 5 standardni prvotimci .

A kje go gledame i silata na Turnovo vo Nedelata ;)

Епа сега можиш да се кладиш по што сакаш дека ако има потреба и не ви оди во корист резултата дека ќе добиете пенал и црвен картон за нас само да победите оти овај ецковски и шулевски неговиот сограѓанин мамата ни ја ебаа секоја сезона како претходно спиркоски и марковски но предничат овие охриѓаните на секоја натпревар спорни моменти дали црвени картони дали пенали ен важно но сме морале да загубиме кога воие ни судат потрчковците порнаешни на хари а сега на илчо

ps.инаку спорт ефе наводно после две три кола ќе имаат снимки од секој натпревар поставени ан нивната страна а до сега сите видовме дека само крадеја но времето ќе покажи дали ќе рализират тоа што се пофалија

Ne znam ke treba da pocekam do zadutre pa da procenam, no sepak realnost e deka momentalno samo na eden sudija mu simnuvam kapa a toj e Aleksandar Stavrev, kakov profesionalec, kamo li da bea site kako nego. Niti mu protestiraat igracite niti go pcujat, posto znaat deka odma gi praka na ladenje. Ne moze da pravis budala od nego, da probas da provociras, da gubis vreme apla mislam, odma toa ke go sankcionira. Zatoa se nadevam deka ke ni go dodelat sto poveke nam

Ах ах Ецкоски копилето суди...
Од сега сум сигурен дека ќе има пенал за Шкендија и ништо чудно пак црвен за Пелистер...
И точен резултат 4:0
Alibi !!!??
Demek da sudi nekoj drug bi pobedile ili vo najlosa varijanta remi !!!

Koj i da e sudija , Shkendija kje pobedi :)

Mnogu pokvalitetni i podobri sme od Pelister . Vo Bitola koga remiziravme , nie igravme bez 5 standardni prvotimci .

A kje go gledame i silata na Turnovo vo Nedelata ;)

Како што ги победивме Дрита, и како што рутинирано го победивме Силекс нели!?
Не зборувајте предвреме, нека се одигра натпреварот прво!

Факт е дека сме многу поквалитетни од Пелистер, но факт е дека сме и многу поквалитетни од Силекс ама топката нејќеше да влезе, не се знае фудбал е ова!

Alibi !!!??
Demek da sudi nekoj drug bi pobedile ili vo najlosa varijanta remi !!!

Никој не рече дека ќе победиме, туку овај Ецкоски колку шо го има ебавано Пелистер јас толку женатаму да му ја е*ам !!!
Добро се сеќават битолчани на него ;)

^Abe znam toa ama trener si da mu ebam, kazi nesto interesno, analiza na dosegasniot tek na sezonava.

Inaku vsreda vo Tetovo se vraka Ilir Baba:D Ke bide interesno kako ke bide precekan od bivsite soigraci i od publikata. Jas se nadevam deka nema da bide pcuen, ipak bese nas milenik i edinstveniot koj imase muda da im pokaze sreden prst na srbite srede Belgrad(y)

^Abe znam toa ama trener si da mu ebam, kazi nesto interesno, analiza na dosegasniot tek na sezonava.

Inaku vsreda vo Tetovo se vraka Ilir Baba:D Ke bide interesno kako ke bide precekan od bivsite soigraci i od publikata. Jas se nadevam deka nema da bide pcuen, ipak bese nas milenik i edinstveniot koj imase muda da im pokaze sreden prst na srbite srede Belgrad(y)
Ако ве реши ќе видиме дали нема да биди пцуен :icon_lol:

Isto taka od vecerva pocnav da ja snimam emisijata PRO SPORT koja sekoja nedela ke ja spodelam i so drugite koi ne bile vo moznost da ja sledat i da gi vidat site akcii i golovi od prvo ligaskite natprevari
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 01:00 ---
Ако ве реши ќе видиме дали нема да биди пцуен :icon_lol:

Iskreno ne mi e sfatlivo kako bi ne resil on ili nekoj drug, no sekako normalno e da se nadevate na povolen rezultat. Vo slucaj na toa sto vikas i ja ke zaboravam na se:icon_mrgr:
Inace moj tip 3:0:D

Isto taka od vecerva pocnav da ja snimam emisijata PRO SPORT koja sekoja nedela ke ja spodelam i so drugite koi ne bile vo moznost da ja sledat i da gi vidat site akcii i golovi od prvo ligaskite natprevari

Е супер... www.becks.com :P

Иначе којзнае, Илир не беше никогаш некој голем миленик на публиката. Ако игра фер очекувам големи аплаузи за него од главната трибина. Но којзнае, во Битола имало искри помеѓу него и Ертан Демири.

Се на се ништо не се знае :LOL:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom