- Член од
- 5 јули 2012
- Мислења
- 3.495
- Поени од реакции
- 2.305
Стварно тепале 1-0 еве и на резултати така пишува стрелец Демириме интересира само во која минута паднал голот ?
90+5

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стварно тепале 1-0 еве и на резултати така пишува стрелец Демириме интересира само во која минута паднал голот ?
90+5
Колку сигурни победи имавте во Тетово?
Вардар успеа да не загуби во последните два натпревари, и двата тешки(Металург и Брегалница на гости), иако и кај двете имаше шанса за победа(со Металург две стопроцентни шанси, со Брегалница знам само за водство не ја гледав). Шкендија две „добиени“ натпревари успеа да ги изигра нерешено и тоа против релативно лесни противници. Ќе биде интересно првенството во секој случај.
Kakov gol dade Demiri?Не јадете безвезе...натпреварот во Тетово почна 30 минути подоцна, гостите каснеа.
Демири во 93 минута, за делириум во Тетово. Гостите цело време лежеа, понекогаш и двајца играчи одеднаш лежеа.
Volej ,vtrca po edna topka koja zavrsi vo Precka, se krena vo vozduh ,i so noga ja zabiKakov gol dade Demiri?
o vozduh so noga ja zabi
p.s. Turnovo 22 boda , Shkendija i Vardar 21 ..
"Shampionot" Metalurg 19![]()
Тешка местенка се напраи у лигава ова коло.
Патем, коа се играат реваншите од купот?
Тешка местенка се напраи у лигава ова коло.
Патем, коа се играат реваншите од купот?
Tetexveke 9 po red .....smeskiiii
aj setaj ,cim bilo taka zasto ne otide vo kladilnica da im ebes mater 1-1 (2.2 koeficient) ...pa sega ovde mudruvas posle zavrsena utakmica ...ti si znael so imat tie 3 od 3 ili ne znam sto,i demek bilo javna tajna...Тоа е веќе очигледно бе, јавна тајна е дека Тетекс со Напредок си има 3 за 3 откоа се влезени Тетекс у прва лига.
aj setaj ,cim bilo taka zasto ne otide vo kladilnica da im ebes mater 1-1 (2.2 koeficient) ...pa sega ovde mudruvas posle zavrsena utakmica ...ti si znael so imat tie 3 od 3 ili ne znam sto,i demek bilo javna tajna...
p.s Teteks so sekogo ova godina ima 3 za 3 mi se cini![]()