Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку сигурни победи имавте во Тетово? :pos:

Вардар успеа да не загуби во последните два натпревари, и двата тешки(Металург и Брегалница на гости), иако и кај двете имаше шанса за победа(со Металург две стопроцентни шанси, со Брегалница знам само за водство не ја гледав). Шкендија две „добиени“ натпревари успеа да ги изигра нерешено и тоа против релативно лесни противници. Ќе биде интересно првенството во секој случај.

Da se smeam malku jas sea :pos:

Не јадете безвезе...натпреварот во Тетово почна 30 минути подоцна, гостите каснеа.

Демири во 93 минута, за делириум во Тетово. Гостите цело време лежеа, понекогаш и двајца играчи одеднаш лежеа.

Не јадете безвезе...натпреварот во Тетово почна 30 минути подоцна, гостите каснеа.

Демири во 93 минута, за делириум во Тетово. Гостите цело време лежеа, понекогаш и двајца играчи одеднаш лежеа.
Kakov gol dade Demiri?

p.s. Turnovo 22 boda , Shkendija i Vardar 21 ..

"Shampionot" Metalurg 19 :pos:

golot tocna padna vo 91 minuta...natprevarot pocna vo 13:30 , im se pokvaril avtobusot na kratovcanite..
Pobeda mnogu tesko izvoena i celosno zasluzena,CISTA KO SOLZA...Se raduvav povise odkolku na golot protiv vardar..
Ajde sega uste 2 domasni(pelister i turnovo) i da slavime esenska titula :) :)
P.s Od mesto za opstanok so ni predvidea sega vo top 3 :) Baba Vangja FAIL
--- надополнето: 28 октомври 2012 во 15:45 ---
Kakov gol dade Demiri?
o vozduh so noga ja zabi
p.s. Turnovo 22 boda , Shkendija i Vardar 21 ..

"Shampionot" Metalurg 19 :pos:
Volej ,vtrca po edna topka koja zavrsi vo Precka, se krena vo vozduh ,i so noga ja zabi :)

Тешка местенка се напраи у лигава ова коло.
Патем, коа се играат реваншите од купот?

Тоа е веќе очигледно бе, јавна тајна е дека Тетекс со Напредок си има 3 за 3 откоа се влезени Тетекс у прва лига.
aj setaj ,cim bilo taka zasto ne otide vo kladilnica da im ebes mater 1-1 (2.2 koeficient) ...pa sega ovde mudruvas posle zavrsena utakmica ...ti si znael so imat tie 3 od 3 ili ne znam sto,i demek bilo javna tajna...
p.s Teteks so sekogo ova godina ima 3 za 3 mi se cini ;);)

aj setaj ,cim bilo taka zasto ne otide vo kladilnica da im ebes mater 1-1 (2.2 koeficient) ...pa sega ovde mudruvas posle zavrsena utakmica ...ti si znael so imat tie 3 od 3 ili ne znam sto,i demek bilo javna tajna...
p.s Teteks so sekogo ova godina ima 3 za 3 mi se cini ;);)

Ти можеш да им кажеш на мајка ти по дома да иде да шета.
Друга работа ако следиш доволно добро мак првенство ќе видиш дека тоа е така, трето појма немаш дали ја сум ставил или не нешто, четврто ако сакаш можеш да провериш и на сајтот на ФФМ од минати сезони какви биле резултатите.
Коњаникот Сабја ќе ти го потврди ова.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom