Ти во таа група не си бил досега.Ако сакаш да ме банираш go ahead ама не нужно да си бараш лажно алиби :smir:
Зошто би си барал алиби и зошто би те лажел?

И сам си сведок дека напати сум се обидувал да воспотавам нормални односи со бугарите кои постираат само на историја и политика, и не ми успеало:smir:
Ја префрлив темава во Македонска дијаспора :back: Иако сметам дека е непотребна. Ти си возрасен момак, знаеш зошто е непотребна и непродуктивна. А за пријателство помеѓу Македонци и Бугари нема потреба од вакви теми

Несогалсувањата по однос на историјата, доколку останат во историските дебати на стручните лица, секој со секого може да си биде пријател.
Ама мене на ФБ ме пречека тој дечкото од Бугарија, кој пишуваше на англиски и фиромизираше

Па му одговорив соодветно. Ако ти си админ на групата, ќе се сетиш на мене бе. Аватарот ми беше (и уште ми е) со Чак Норис, а содржината на пораката вклучуваше споменување на дебели мрсни гениталии и практицирање орален секс.
Ајде, другарувај овде.
511 - членове
160 от Македониja
И членството во групата не значи некаква поддршка, да не се лажеме

Фејсбук работи на тој принцип...дури и за да испцуеш некој здраво, бидејќи заслужил, мора да си член

Ете ме, јас сум член на групата Љубчо Георгиевски

) И другарче имам едно посебно мило и интересно од таа група...некој војвода

)