Македонски Супер Куп

• Креатор на темата Креатор на темата Prof.Dr.Beckett
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои супер купот

• Вкупно гласачи
    55
  • Гласањето е завршено на .
хахаха ...ко што викате немаат песна за клубот ...а овие металург колку пасови згрешиа од преги :D

многу мислиш....не е овоа Англија :confused: тука они се како бели мечки...

Затоа и не сакав да реплицирам кога викавте дека ќе ги казнат за „сексуалниот“ транспарент. Ко Шкендија да ќе плати, ќе ја пратат сметката на ФФМ и решена работа.
--- надополнето: Jul 24, 2011 5:55 PM ---
П.С. Не го гледам мечов во странство сум, се информирам од темава :Р, има бе 102,500 души на стадион? :icon_lol:

а ..да и невиден спектакл има ..арената грми ..знае некој одприлика колку навивачи има на шкендија?

Абе овие со кривиов сурат не навиваат туку пеат да заврне да им ја фати малку дожд пченката што ја копаа неколку месеци.
И вие ништо не разбирате...и после сакате да го биде земјоделството... :pos:

Online може да се најде негде?

Барав друже нигде не најдов и јас не сум во можност ама добра ти е темава за информирање, си визуелизираш што како и боље е :icon_lol:

Барав друже нигде не најдов и јас не сум во можност ама добра ти е темава за информирање, си визуелизираш што како и боље е :icon_lol:

Абе не дека којзнае што може да се види , туку навивач на Металург сум па ради тоа сакав да ги гледам.
Со бугарите апла педерски испаднаа , па да видам дали подобра среќа денеска ќе имаа.

Сега ќе влага Костенцовски, млад е мислам дека у Вардар играше пред некое време. 74 мин е

Абе не дека којзнае што може да се види , туку навивач на Металург сум па ради тоа сакав да ги гледам.
Со бугарите апла педерски испаднаа , па да видам дали подобра среќа денеска ќе имаа.

http://web.maxtv.mk/index.aspx
Имаш на МТВ2, ама ако си надвор од земјата нема да може да пристапиш.

Затоа и не сакав да реплицирам кога викавте дека ќе ги казнат за „сексуалниот“ транспарент. Ко Шкендија да ќе плати, ќе ја пратат сметката на ФФМ и решена работа.
--- надополнето: Jul 24, 2011 5:55 PM ---
П.С. Не го гледам мечов во странство сум, се информирам од темава :Р, има бе 102,500 души на стадион? :icon_lol:

Фул цел стадион комшике,нема игла кај да се фрли,луѓето до прееска бараа карта повеќе,можеш да погледнеш и на сликава,поисполнет стадион со таков спектакл не сум видел во живот....

extractfro.jpg

:icon_lol::pos:

Искрено тука не се уште сите влезени другите на врата праат фрки.

2-0 ...Баже немаше свој ден. Утна 2-3 добри прилики кои ќе донесоа пресврт ваљда. Тоа е ..

За на трибини нејкам да говорам оти нема шо да се говоре ... се исто па исто. 2 песни немат само скандират навредуват и таа е...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom