Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Na videoto se pripadnici na Tigrite levo Komandantot desno ministerot na MVR i nacalnikot na CPS do ministerot so uniforma inace eks pripadnik na ESZ TIGAR I EBR...
Да бее дааа, само кога има вакви состојби и како тие во куманово полицајците се добри, иначе се гнаси, педери, ACAB, 1312, FTP, не работат ништо, за кур не ги бива, се партиски се вработуваат, идр идр. ај у пм.
Важи за некои гнаси што се бунеа во оваа тема и таа за вработување во мвр.
ne se raspravajte ne pravete keif na dusmanite[DOUBLEPOST=1471378027][/DOUBLEPOST]
smiri gi deckive neka ne pravat kejf na dusmanite![]()
Inace nacalnikot na CPS ili na specijalcite e i vnuk na CAVKOV
Da vo pravo si napraviv greska da Antonio e a pomosnik mu e hitler sega.Da nacalnikot na specijalcite e vnukot na ministerot i se soglasuvam so poslednata reenica taka i treba da bide no ne e taka kaj nas.Да те корегирам... Според органограмот во МВР, поставеноста оди Министер- Директор на БЈБ- началник на ЦПС- а после се делат 7-8 сектори, меѓу кои и сектор за криминал, за компјутерски криминал,оддел за криминалистика, за заштита на личности, сектор за воздухопловни единици и сектор за специјални полициски операции, во кој што спаѓаат ЕСЗ, ЕБР и ПЕП. Значи началникот на специјалните единици е под началникот на ЦПС, и не може тоа да биде истиот човек. Ти најверојатно збориш за началникот на специјалните единици, тој може да е некој роднина со министерот. Не знам моментално кој е, мислам дека беше некој Антонио ваљда, од волците, па во ЕБР, па сега ваму кај што зборев... може и грешам за човеков, ама поставеноста на МВР е како што пишав.
Небитно кој чив роднина е, само нека ја врши работата чесно и професионално.
Браво дечки![]()
Bazhe ne rckaj za ater na zhrtvite!!!Многу ме интересираат вашите мислења и коментари за документарецов. ?![]()