- Член од
- 21 септември 2012
- Мислења
- 1.308
- Поени од реакции
- 1.443
За Сакото сум скептик ниту една слика нема,
Добредојде чичо Зоки

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За Сакото сум скептик ниту една слика нема,
Ај ако имаш нешто прати на ПП.Добредојде чичо ЗокиСи гледал и слики, а и дискутирано е за Сако ТРГ-42 (на маф), ама не ти текнува
![]()
Една единица должи и М82.
Мацедониан поуер друже ај кажи м82 во која единица е сместена ќе пукнам ако не кажеш.И зоки не е антис снајперот туку се м93 црна стрела,па зви фалкон и тој со пригушувачот е Сако.
Ај ако имаш нешто прати на ПП.
Искрено мн муабети не се секавам.
Попатно си сменил име не си сенка повеке.
Лично не ме воодушевуваат мокни митролески калибри,
по мое миелење Винчестер Магнум и Лапуа Магнум се калибри со доволно кинетичка енергија и дострел , и пристојна тежина на снајперскиот систем.
Братче јас за волцитеАбе и тука бев сенка, ама се сменивИ тука ќе ме банираат кај и да е
А кога веќе шушкате за М-82... што знам, ако веќе го има- типувам на ренџерите.
Братче јас за волците
Братче мислиш за сиг сауерите што ги имаат да ти кажам и уште ги имаат го немааше 12 години прикажано накрајот еден од нив го прикажаа на вежбата координатор за изложба на оружјето.Инаку на пр исто така ништо не се знаеше ни за цз 700 снајперите исто што ги покажаа на вежбата координатор.Има мн нешта и многу оружја за кои не ни треба да се знае да се разбереме.Логички ти си во право суштински кој знае.
Муабети милон
те 2001 имало 3 МцМилан кај тигрите, те ова те она а слики нема.
Ако има некој систем логички е и да се промовира,