I
IBIZA SOUND
Гостин
preterano e ova sto go raboti grujo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако ја имаш нА Пц ,ке идеш на прикачи датотека ке ја најдеш кај тие е во ПЦ и ке ја видиме ситеДечки најдов една многу добра слика од ШТИТ списанието успеав да ја извадам.Прикажани се тогаш првите м4 шо ги земавме од американците.На сликата има еден од волците потпрен на хамви и нишани со неа.А шо е најубавото е тоа шо супер се гледа амблемот.Само незнам како да ја прикачам малку помош![]()
Eeeee тоа ти е брате за наредна војна исчисти прво кабинетите прекини врските па тргни по работата да се заврши ама памет за нареден патРеков нема ништо да напишам,ама пусто срце јуначко па не можам а да не изедам говна...всушност сатнува збор за најактуелната тема во моментов...враќањето на Јохан дома...ако некој искаже несогласување со се ова што се случуваше,сите овие церемонии и.т.д,веднаш е предавник,бездушник ,црна овца итн. Епа еве и јас да го кажам мојот став: Дали Вие г-да од Владата на РМ некогаш сте слушнале дека во оваа држава имаше и сеуште постои една единица за специјална намена наречена ВОЛЦИ?Дали сте слушнале дека нивните припадници најубавиот дел од своите животи го посветиа на државата??Незнам дали сте слушнале дека некои од нив и ги дадоа своите животи во обид да ја одбранат државата? Дали можеби некогаш некој ви раскажувал во 2001 дека целата армија се потпираше на таа единица,додека вие си седевте во вашите кабинети а некои од вас си играле во градинките? Можеби некој ви има кажувано дека тие момчиња извршувале задачи какви што ниту вие а ниту вашиот Јохан веројатно и на филм немате гледано...и конечно дали и ТИЕ требаше да бидат прогласени за воени злосторници за да го привлечат вашето внимание и да добијат барем малку почит и внимание? Навистина немам ништо против Јохан,но ова што го направивте беше бедно,срамно, и да не беше жално веројатно ке беше смешно...Со ова и многу други луге навредивте а да не зборувам за пораката што ја оставивте...патот до славата во нашата чудесна земја !!!
Нека проба да отиде кај Волците да го видам таму доживотно нема да отиде се знае ВОЛК СИ Е ВОЛК ПОШО ЗНАЕ ВОЛЦИТЕ ШО ПРАВЕА 2001 НА УЧК.МИНИСТЕРОТ ЏАФЕРИ ВО ПОСЕТА НА РЕНЏЕРСКИОТ БАТАЛЈОН ПРИ ОБУКА ЗА ПРЕЖИВУВАЊЕ
http://www.morm.gov.mk/content/?ID=C8DBF328D1D4298CFB14913C1FECFBF249FCF6FA&lang=mk#.UZbpWaJ4xBg
Poglednete ja Glaerijata na linkov tamu e Komandant Forina (Eden od soucesnicite na masakarot kaj Vejce) od koga dojde minister unapredi nekolku albanci od Ranger batljon na povisoki pozicii.
http://www.kanal77.com.mk/mk/vesti/...-na-intezivna-nega-vo-kocanskata-bolnica.html
Е овде лежи разликата помеѓу специјалец од НАТО земјите и специјалец од Македонија! СТРАМОТА !
Сликата ќе си ја ставав за десктоп ама кога го видов оној таму патарокот да му ја ебам жената еј,само заради него ни е таква армијата и сите такви работи шо се случуваат се заради него.
Добро бе друже респект за момците шо ги дадоа животите ама овој пост не ти е за тука.Кој го гледал филмот знае!!! Ова е вистинската сторија на Делтите.
Така е!
НАТО војниците можат да убијат цело семејство во сообраќајна несреќа во земја домаќин, вклучувајчи и заменик-министер во Влада и притоа да поминат неказнето.
Има разлика, да....