Македонски специјални единици (полициски и воени)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ул.“Железничка“кај Зираат банка.Ке свртиш на семафорите кон Фискултурно школо и одма после семафорот на 20 метри

да бре...ми текна..фала шо ми кажа.. Изложба "Тигри" - Андон Давчев (08.05 20 часот)

денес има уште??беше некој или??

моментално на А2 даваат документарец за ДОСТОИНСТВО...гледајте!

email]

12.7 x 108mm..куршумот за овој снајпер е огроменнн...у чело ако те стегнат со црна стрела,богами големка дупка ке имас..низ цело лице:pos2:

jas imam pukano so vakva puska,ama na delta force igrata:pos2::pos2:

Јас имам пукано со вистинска и тоа многу и стварно е интересно.Нема никаков трзај има дури и амооортизери на кундакот:violent1:

sega go gledav ova na A2 i svarno zalno za covekot
no vo nasata mala i napatena makedonija sekogas e taka

vujko mi bese pripadnik na volcite i prava zverka e ne znam od koj pricini ama sea raboti kako obezbeduvanje vo amerikanska ambasada
inaku ima ideno na mnogu teski vezbi edna od niv e vo amerika bile pusteni vo planina i 2 meseca jadele korenja od nekoj drvja
spored mene volcite se definitivno najspremni vo makedonia a mozebi i vo evropa

Јас чекам за у полиција пола година. Прошлиот конкурс ми избега ама сега ќе конкурирам. Сега слушнав дека ќе имало 250 ЕБР ама незнам дали може директно во ЕБР. Дај кажете да не знаете нешто поточно за конкурсот кога ќе почне и дали ќе има како што рекоа 500 луѓе ама без албанци и други националности. Само побрзо да не ми кодне и овој курс.:smeshko:
Некој пред тебе напомена (работи во МВР) дека прво треба да одиш на обука за полицаец, па потоа да поднесеш за во ЕБР кога ќе излезе конкурс. За полицајци курс се поднесува на Факултетот за безбедност (Полициска Академија) во Идризово. Таму ќе отидеш и најубаво ќе ти кажат, бар според мене. Знам дека конкурсот за обука на полицајци сеуште трае, така да ако е тоа што ти треба, можеш да отидеш и да провериш!!!

дознав кога ќе има конкурс и сега уште ми фали да дочекам. денес гледаше некој вести за инагурација на Иванов? имаше ЕСЗ-Тигри со снајпери на аеродромот, цивилни, сообраќајци, полициски хеликоптери, итн. Така се обезбедува претседател. А, имаше ли нешто од АРМ? Кажете ако знае некој.

дознав кога ќе има конкурс и сега уште ми фали да дочекам. денес гледаше некој вести за инагурација на Иванов? имаше ЕСЗ-Тигри со снајпери на аеродромот, цивилни, сообраќајци, полициски хеликоптери, итн. Така се обезбедува претседател. А, имаше ли нешто од АРМ? Кажете ако знае некој.

ххиихихих...ја глеав..таква работа не пропуштам...Тигрите нормално, зверови:vozbud: иначе од АРМ немаше обезбедување...тие се по граница, внатре е МВР задолжено нели.. неможев да учам на час,над лептокарија прелета 100 пати хеликоптерот...хехех

А на кои вести гледаше тоа, на А1 ли?

слабо драгунов, само копија од југословенско производство ПАСП М76 7,9мм(полу автоматска снајперска пушка модел 76г), многу блиску до драгунов, ја имав честа да ја влечкам празна по криволак, од прво беше мн интересно ама по 2 саата малтретирање се живо и пцуев, мн е тешка за носење особено со оптички нишан на нејзе зш сака мн пазење, да знаеш дека е нешто слично со карабинот, ако има некој ловџија тука знае, инаку градбата е речиси иста на АП 7,62мм М70 (југословенска копија на АК 47) разликата е што е подолга цевката клипот и гасната комора, и нормално регулаторот:smir: кој дозволува само единечна стрелба:smir:

слабо драгунов, само копија од југословенско производство ПАСП М76 7,9мм(полу автоматска снајперска пушка модел 76г), многу блиску до драгунов, ја имав честа да ја влечкам празна по криволак, од прво беше мн интересно ама по 2 саата малтретирање се живо и пцуев, мн е тешка за носење особено со оптички нишан на нејзе зш сака мн пазење, да знаеш дека е нешто слично со карабинот, ако има некој ловџија тука знае, инаку градбата е речиси иста на АП 7,62мм М70 (југословенска копија на АК 47) разликата е што е подолга цевката клипот и гасната комора, и нормално регулаторот:smir: кој дозволува само единечна стрелба:smir:

уууу мајката...не сум знаел..браво шо позна еј...него,глеам се разбираш у оружја, па пиши тука нешо шо-како...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom