Македонски планински поход

• Креатор на темата Креатор на темата мали
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 јануари 2005
Мислења
899
Поени од реакции
22
Ве информираме дека планинарското друштво Ветеран 2001 организира туристички поход Галичица - Кајмакчалан.

20ubgbd.jpg

fod69z.jpg
352kpz8.jpg

14ukeu8.jpg

(слики од подготовките)

Започнување на походот од Планината Галичица, па долж Кајмакчалан од 09.07.2008 со почеток од Галичица.

.

УУу мајку му :vozbud:

Ај што се организираат локалците, навивачките групи, и други банди...овие најсериозно ми делуваат...Ама датава и рутата ми се некако познати....

Ќе биде големата...:toe:

Вистина е ова или некоја шала :smir:

Добро би било планинарското друштво Ветеран 2001 да го викне и туристичкото воздухопловно друштво МИГ-24, за подобра логистика, а и фотографиите се поубави од птичја перспектива :)

ќешки нека има
само повеќе друштва и организации да се присоберат во тоа време по планиниве

da se soberat poveke ke bide top

кој к се овие па сега...гледам ја ке се испотепаме мегу себе а бугарите од охрид ке факаат сеир....Мали шо кој како????

И

Тоа е организација која работи во тајност за македонската кауза... момци кои веќе биле на воена линија и си ја знаат работата.

'''''''''''''''
пљаанинааари а?
арна работа викат било планинарењето.
особено за здравјето.
слушате бугари, нема да сте сами не берете гајле!!!!!
винаги ште се намери нјакој да ви го надене...:wink:

Тоа е организација која работи во тајност за македонската кауза... момци кои веќе биле на воена линија и си ја знаат работата.

..................znaat li.......???? ............, ama ovaa e isprekinata ...znaat li i po isprekinata linija????

Македонскиот поход штотуку започна!!!
Директно од мојот мобилен само за Кајгана форумот, за кумот и за пријателите од бугарија
Ајде сваќе...аќе...аќе

edit5fb8.jpg

edit4ph7.jpg

edit2jw7.jpg

edit3lw8.jpg

edit1wl9.jpg

kupi si podobar mobilen.... :) ili zemete be asalen aparat...sramota so vakvi "podzemni" snimki takov pohod da se dokumentira... :)

kupi si podobar mobilen.... :) ili zemete be asalen aparat...sramota so vakvi "podzemni" snimki takov pohod da se dokumentira... :)

Добри се сликите, парите отидоа за нешто мноогу слично на тоа од сликата подоле, скапо нешто ама сите дадени пари вредат орудието и за што ке го искористам :helou:

1884256ang8.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom