Македонски игри - има ли?

• Креатор на темата Креатор на темата igla
  • Време на започнување Време на започнување
точно Glock e првата 3д игра, а иначе вакви флеш има многу напраено

точно Glock e првата 3д игра, а иначе вакви флеш има многу напраено
Хахх.. Па така ке е..
Јас гледам на поголеми игри (немора да е 3д, има и многу јаки 2д игрици, во кои има вложено многу труд (не зборам за македонски)).. Можеби textbased игриве како што е оваа Мафиамк може да се стават некаде испод тоа, иако не е баш некоја наука..
И.. Не ги рачунам Flash игрите, и тие ситни мали игри.. Тоа можам и јас да направам со C++ и Allegro, со само читање на некои прости туторијали..

Dobro togas ova e nova ponuda od mene za Pravenje makedonska igra koj e zainteresiran neka ostavi poraka inace planiram nesto kako horor third person shooter imam i prikazna za igrata isto taka jas sum 3d modeler i maper. Igrata ke se pravi vo UDK koj e besplaten Game Making Engine http://developer.nvidia.com/object/udk.html.
Ako stvarno ste zainteresirani ostavete i Skype ili msn ili Steam name.

Еве јас сум заинтересиран за правење игри само што сум почетник па имам направено само некои мали игрици.

A шо бидна со Глоцк?Завршена е или не?Има некој сајт?

Дечкото лично го познавам што ја правеше замина Кина и мислам дека не ја дозаврши, многу тешко му одеше бидејќи беше сам по цел де работеше и сепак мислам дека не ја заврши но не сум сигурен можеби во меѓувреме има нешто доправено.

ajde i ja sum da napraeme makedonska igra ko kounter strike!

toa ne e problem.
ostavi skype, msn ili steam kontak za da mozeme da kontaktirame

Проколнатиот замок - ја правев пред едно 4-5 години. Флеш базирана, пазл, авантура. Некои веќе ја знаат, за другите, пробајте ја тука.
Ти си ја правел, а името си го згреши нели? Проколнатиот ХОТЕЛ се вика колку што гледам јас ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom