Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Едно време ме држеше надеж дека народецов ќе се оправи, нема да тресе зелени, и ќе стане покултивиран.
Dream on ( a note to myself)!

Лош пејач за тебе се Кели Кларксон и Леона Луис? :) Лош пејач не е ниту бугарката што победи Цонева. Ниеден од нив не е лош пејач. Фантастични пејачи се! Ама немаат стабилни кариери. Лиценцата за идолот е една. Идолот самиот по себе, не е стабилна продукција. Ти прави еден албум и чао пријатно. Таков е случајот со сите победници. За оние што не победиле не ни се дискутира. Одамна заборавени. Затоа, нека се борат да ги забележи Дарко Димитров, оти кариерата пак ќе им заврши тука.

Не реков дека тие се лоши. Обратно мислев, лоши се ЕмТиВи ѕвездите кои се форсирани маркетиншки. Сакам да ти кажам дека таму (САД) полесно е да успее лош пејач со промоција отколку овие што победуваат на шоуто.

Не дека и овде е многу различно, али за разлика од таму, учество (и победа) на Идол може многу да значи. :)

државава е полна со таленти.......
Топ професии во Македонија се: пејач, независен експерт и политичар
пејачи никнуваат ко печурки после дожд, една песна или една година ќе се интересни, и ќе се заборават...а ако сакаат да се вратат ќе направат некој скандал.........
некој мотика да фати?
:toe:
Да, полна е. Ако бев музички надарена сигурно дека немаше да се фатам за мотиката.
Бог да чува.

сите сме музички надарени...сите сме пиштеле во пелени..овие нашиве пред да почнат да зборуваат пееле.....
додуша секој си го бара местото под Сонцето.....

Боби[Мкд];4235229 напиша:
Марија Ш. = јухитови? :kesa:
Истово и ја сакав да го искоментирам.. Ако е екс Ју вечер нека се пее такви песни а не песни од пре 2-4 години незз точно од кога е молитва

Од 2006 е Молитва ама ај, битно да е на српски :pos:

Јас го готивам овој Нико,арно ама денеска ја утна целосно.Некако ептен тиња беше...не знам дали до песната или до него,ама воопшто не ми се свиде ова што го видов сега.

Ni stara, ni hit, ama aj. :pos:

--- надополнето ---

Јас го готивам овој Нико,арно ама денеска ја утна целосно.Некако ептен тиња беше...не знам дали до песната или до него,ама воопшто не ми се свиде ова што го видов сега.

Не да ја утна, а и зборовите некако како на руски ги изговараше или ми се причини?

Имаше лапање? :uvo:
Во живо,каде најголемиот дел од гледачите се во пелени.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom