dajdo
The OuTLaW
- Член од
- 17 октомври 2005
- Мислења
- 5.139
- Поени од реакции
- 19
greshish majstore greshish ajde razmisli i kazi mi dali sum upravo ali bidi najiskrajenDzver напиша:најдобри со едвај 5 гостувања во АЕРОДРОМ![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
greshish majstore greshish ajde razmisli i kazi mi dali sum upravo ali bidi najiskrajenDzver напиша:најдобри со едвај 5 гостувања во АЕРОДРОМ![]()
toa beshe zasho ni ja nachukafte onaaa malechka tribinka sho ima 100 luge neli sum u pravoDzver напиша:абе парк бојс беа добри у кореографии во парк за тоа од мене оцена 5. али сепак тоа беа дерби утакмици и двете групи максимално напалени... али ривалството меѓу двете групи беше еднакво во градски парк затоа што секогаш сме биле таму во голем број (да не кажам повеќе и од бојс) али у аеродром една песна се пееше само МЗТ имал подршка секако со исклучоци кога и бојси доаѓаа во поголем број па беше пеколно!
iako nikoj nepriznava CPB se raspadnati i jas nesakam da priznaaam ali vishe skoro izumrevme ko dinosaurusite ozbilen sum nema vekeluge sho go sakaaat rabotnichki toa e toa zivotot teche dalje valjda u nekoja bliska idnina ke se soberat nekoi novi momci i ke bide kako porano toa e samo da se nadevame !! vashite idenja u park bea najinteresni najvishe gi sakaf gostuvanjata na MZT ali zatoa uvek imashe ludnica koreografija i nekoja odlichna parola :je: :je:Dzver напиша:во право си али последниве 4 години гостовањата у аеродром се речиси мизерни али времето пред тоа беше стварно екстра имаше почести гостувања али не можат да се споредат со нашите идења у парк,признај?!
imashe edna dobra prola ideshe nesho vakaDzver напиша:паролите највише ме нервираа (добри дупешки) и секогаш после утакмица обично у плеј-оф коа ќе изгубеше МЗТ викав кој ги ебе не идам више али никогаш не си останав на зборот
abe ne rabotata dali sme jaki ili ne do KOMPLEKSOT E BEDzver напиша:само едно не ми е јасно како мзт 10 години се мачи со работнички а успеа да ги тепа и реал и бенфика и ред други појаки екипи во европа а работнички секогаш слабо играше у европа?:raz:
Se soglasvam so tebe, ne deka sum od bitola ama pelister ima podobar tim od MZT,zimi Talevski i plejmejkerot, ima dres 6 ili 10, barem vo Bitola tie se pokazaja, mozi imame kvaliteten tim ama trenerot ne e iskusen, od deca po 17 godini posna da trenira profesionalci,ova mu e prva sezona kako trener na pelister, pojke od polojna tim ima pogolem staz od trenerot.Гижо напиша:МЗТ ја гледа својата шанса, ама мислам дека пелистер ке му ја лапне)))
Dzver напиша:само едно не ми е јасно како мзт 10 години се мачи со работнички а успеа да ги тепа и реал и бенфика и ред други појаки екипи во европа а работнички секогаш слабо играше у европа?:raz: