Македонска Хакерска Војна

• Креатор на темата Креатор на темата ulav
  • Време на започнување Време на започнување
Slusajte vamu. Vo Makedonija uste nema zakon za hakiranje ili takvi raboti dokaz e to so Skopski haker vo 2002 padna server vo Japonija i napravi steta od mislam bese 2 miljoni dolari i nikoj niso ne mu mozi :) ne e osuden. A za to so imame potreba od hakeri i potreba od tie hakeri da se zdruzat to e drugo oti mislam deka postojat mnogu vakvi strani pr. http://www.i-macedonia.com/ koi vistina zasluzvat defacing. Mnogu strasna rabota se propagandite so gi siri BOI Grcija preku internet. Za malce i mene ke me ubedeja deka Makedonija e Grcka (ako se lazime). Bi sakal ovaa moja poraka da ja procita nekoj kvalifikuvan za ovie raboti to mi bese cel na temava. Jas ne znam kaj da se obratam dali vie znaete?
Bi sakal da se najdi nekoj pameten so ke napravi tema kade sekoj sto znaj vakva stranica da ja prijavi pa nekoj posposoben da proba da ja zbuci.

Loso e kaj nas so sekoj so zema kompijuter misli deka treba da go koristi za igri, msn, skype, mirc, ......
Jas si se opravdav dve 1vi mesta drzavni programiranje. Bi trebalo barem site po ednas da googlenat web defacing ne e bas tesko samo treba vreme. :) Na int ima se samo na koj da mu tekni. Ili ako ne mozime do tolku, ima besplatno hostiranje pa neka povelat batinjata so znaat fakti za Makedonija (gledam na forumov gi ima mnogu) neka napravat stranici i neka gi reklamirat. Barem to mozi sekoj da go napraj. Mislam deka dokolku nekoj napravi takva stranica nikoj od nasive poznati stranici ne bi go odbil da stavi eden link do taa stranica. Za oruzje ne ne biva aj da vidime dali za kompijuteri ne biva.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom